23 / 04 / 2024

Körfez yıkım

Körfez yıkım

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez'de vatandaşların şikayet ettiği bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez Güney Mahallesi’nde çöplük halinde bulunan metruk bina şikayetler üzerine yıkıldı.

Kocaeli Körfez'de metruk binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz halde olan binalar tespit edilip yıkılıyor.

Körfez'de 46 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından ilçede bulunan tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan 84 metruk binadan 46'sı yıkıldı.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

İzmit Körfez Mahallesi'ndeki eski binanın yıkımı için çağrı!

İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler Şehit Basri Sokak’ta depremden sonra tamamen terk edilen binanın yıkımı için bölge sakinleri yetkililerini göreve çağırdı.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde sıra Turan'da!

İzmirliler’in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez’i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında sıra Turan ile Yeni Kent Merkezi arasında uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridine geldi.

Körfez Gayrimenkul Güre tesisi yıkımı tamamlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Edremit'te yer alan Güre tesisi yıkımı tamamlandı.

İzmir Yeni Kıyı Tasarım Projesi seyir teraslarıyla dikkat çekiyor!

Yeni kıyı tasarım projesi kapsamında Birinci Kordon 'da yenilen kaldırımlarda özgürce yürüyen, buralarda Körfez manzarasını seyredip, hatıra fotoğrafı çektiren İzmirliler, burasının yeni halinin keyfini çıkarıyor.

İzmir Kıyı Tasarımı Projesi ihalesi 26 Mart'ta yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzun süredir kapalı devre çalıştığı kıyı tasarımında ilk ihaleye 26 Mart’ta çıkıyor. Proje kapsamında, Mithatpaşa Parkı önüne 400 metrelik karayolu geçidi yapılarak trafik akışı alta alınacak. Kazanılan alanlar yayalaştırılıp

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Tarık Demirseren vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Tarık Demirseren vefat etti. Cenazesi 18 Mart 2013 Pazartesi Fenerbahçe Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda defnedilecek

Ankara'daki yıkım zorlu geçiyor!

Ankara Dikmen Vadisi'nde yıkımlar zorlu geçiyor. Mahalle sakinleri yıkımı engellemek için yıkım ekiplerine zorlu anlar yaşatıyor...

Sivas'ta Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarına başlandı!

Sivas Belediyesi'nce uygulanan ''Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'' kapsamında 630 iş yerinin yıkımına başlandı...

Emek Sineması'nın binasının yıkım çalışmalarına başlandı!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan, içerisinde Emek Sineması'nın da bulunduğu Serkildoryan binasının yıkım çalışmalarına başlandı...

Van'da 28 bin 500 konuttan 10 bin 700'ünün yıkımı tamamlandı!

Van'daki depremlerde ağır hasar gören ve yıkılması kararlaştırılan 28 bin 500 konuttan 10 bin 700'ünün yıkımı tamamlandı.

İstanbul'da 14.663 konut ve 3.065 işyerinin yıkımı yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm Projeleri Yıkım ve Toplu Anahtar Teslimi ile 437 Yeni İETT Otobüsünün Hizmete Alım Töreni” yapıldı...

Antik Roma Tiyatrosu için 12 binanın yıkımı gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadifekale’deki gecekondular arasına sıkışıp kalan 16 bin kişilik Antik Roma Tiyatrosu’nu gün yüzüne çıkarabilmek için bölgede 8 milyon TL’lik kamulaştırma yaptı, 12 binanın yıkımını gerçekleştirdi

Körfez yıkım Haberi

Körfez yıkım

1999 yılında yaşanan Gölcük Depremi'nde ağır hasar görerek hakkında yıkım kararı verilen bina yıkımı gerçekleşti. Sabah'tan Abbas Çakar'ın haberine Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanması ile birlikte Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek binanın yıkımını gerçekleştirdi.

YIKIM HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI 

Saatçi Sokak'ta Körfez Belediyesi tarafından yıkıma Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç gereç desteği verdi. 1999 Marmara Depremi sonrası ağır hasar gören yapının yıkımı hızlı bir şekilde tamamlandı. İnşaat yıkıntı atıklarının düzenli depolama alanlarına taşınması için ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor. Önümüzdeki günlerde de Kocaeli'nin tamamında ağır ve orta hasarlı binalar yıkılmaya devam edilecek.

2021 YILI SONU HEDEFLENİYOR 

Büyükşehir öncülüğünde yapılan yıkım çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlanacak. Hasar listesinde olan metruk binaların yıkımı 6 ay içerisinde tamamlanacak....