26 / 04 / 2024

Körfezde ihale

Körfezde ihale

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Körfez garaj alanı yapım ihalesi Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Milli Emlak Şefliği, o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi satılacak!

Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan 3 adet arazinin satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak araziler için 13 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 5 taşınmaz satılacak!

Bayburt İl Özel İdaresi, Bayburt’ta 5 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlar için 15 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak o şehirde 19 bin TL'ye arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 19 bin TL'ye arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 41 bin TL'ye arsa satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 41 bin TL'ye arsa satacak.

Milli Emlak 28 bin TL'ye imarlı arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Merakla beklenen Aralık ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 28 bin TL'ye imarlı arazi satacak.

Körfezde ihale Haberi

Körfezde ihale

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Körfez garaj alanı ihalesine 5 firma teklif verdi. En yüksek teklif 2 milyon 859 bin TL ile Nomak İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif 2 milyon 284 bin TL ile Özgür Modern Yapı’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirilmesinin ardından açıklanacak. Garaj teslimi ihale sonucunun açıklanmasının ardından 10 içerisinde yapıldıktan sonra, garaj yapımı 250 takvim günü içerisinde tamamlanacak.

13 BİN 500 METREKARE ALAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesine CNG’li otobüsler için yaptırılacak olan garaj alanı 13 bin 500 metrekare olacak. Saha içerisine istinat duvarlarının yapılacağı alanda 2 metre yüksekliğinde çevre emniyet çiti yapılacak. Saha alanı içerisinde kazı ve dolgu çalışmalarının yapılacağı alanda 25 cm yüksekliğinde demirli beton kaplama yapımı gerçekleştirilecek. Öte yandan alanın alt yapı...