19 / 04 / 2024

körfezli gayrimenkul yatırımcıları

körfezli gayrimenkul yatırımcıları

Körfezli yatırımcılar, Türk inşaat sektörü ile buluştu. 47 Arap yatırımcının katıldığı etkinlik 3 gün sürecek. Türk inşaat patronları, yaşanan terör olaylarının yabancı yatırımcıları tedirgin etmemesi için ‘Türkiye’ye yatırımdan korkmayın’ mesajı verecek

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Doları olanlara haziran müjdesi! Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bajkası faiz kararı sornasında yükselişe geçti. Dolar bu senenin en yüksek rekamına ulaşarak rekor kırdı. Dolar yatırımcılarına haziran müjdesi gelirken doların ne kadar yükseleceğim belli oldu. Yatırımcılar hemen hazır olsun!

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yatırımcıları rahatlatacak adımlar neler olacak?

Reuters, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerinden sonra ekonomide yapılan değişiklileri aktaran bir analiz yayınladı. Ajansa konuşan üst düzey AK Partili yetkililer, kısmen yabancı yatırımcılar için yargı reformları hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar!

Altın rekorlara doymuyor! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram etti

Altın ücretlerinde oluşan  ani çıkış ile beraber yatırımcılar derin bir nefes aldı. Altın ücretlerindeki dalgalanmalar yukarı yönlü olurken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 1 senenin akabinden 2.000 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte dünya gündemine geldi.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

körfezli gayrimenkul yatırımcıları Haberi

körfezli gayrimenkul yatırımcıları

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak için Körfezli yatırımcıları Türkiye’ye çağırdı. ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ dün başladı, 3 gün sürecek. Cityscape’in bilgi ortaklığı ile yapılan toplantılara DEİK, İTO, MÜSİAD ve TİM’de destek veriyor. Buluşmanın ilk gününde Türk inşaat şirketleri projelerini anlattı, Türkiye’de yatırımın avantajlarına dikkat çekti. Bugün ve yarın ise Türk firmalarla yabancı yatırımcılar birebir görüşmeler yapacak, ortak iş geliştirme fırsatlarını kovalanacak. Eylül ayında Dubai’de yapılan gayrimenkul fuarı Cityscape’e katılan şirketler, bu defa projelerini yerinde tanıtmış olacak.


ZOR AMA ÇALIŞMALIYIZ

Ortadoğu’dan 47 şirketi ağırladıklarını söyleyen KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik,  “Bu çalıştaylarda amacımız yabancıya blok blok gayrimenkul satmak değil. Bireysel yatırımlar için broker’ları getirdik. Türk şirketler her gün ortalama 12-13 görüşme yapacaklar” dedi. Ankara’da...