29 / 03 / 2024

körfezli gayrimenkul yatırımcısı

körfezli gayrimenkul yatırımcısı

İNDER Yönetim Kumlu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Körfez vatandaşları, kendilerine sağlanan teşvikleri de kullanarak 2018’de rekor alım gerçekleştirebilir” dedi. 

Körfez yatırımcısının İstanbul’a ilgisi sürecek!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu, sektörün büyük değişimlere gebe olduğunu gözler önüne seriyor. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların İstanbul’a ilgisinin sürmesini beklediklerini ifade etti.

Körfezli gayrimenkul yatırımcısı dolarını alıp geldi!

Dövizdeki yükselişi fırsata çeviren Körfez yatırımcısı, metrekaresi 600 dolar ucuzlayan Skyland’a akın etti. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu “4 haftadır Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’dan ciddi talep var." dedi.

Körfezli gayrimenkul yatırımcısı Türkiye'den vazgeçmiyor!

Körfezli yatırımcı Türkiye'den vazgeçmiyor. "Yatırım fırsatları ve direnci artan bir Türkiye, yatırım potansiyeli olarak artık daha da cazip" diyen yatırımcılar, Türkiye'ye yönelik planlarını artırma kararı aldı.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dolar euro, borsa altın!.. Ocak ayında yatırımcısına en fazla kazandıran hangisi oldu?

Ne dolar ne euro ne de borsa… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayında ayıda yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının altın olduğunu duyurdu. İşte detaylar…

körfezli gayrimenkul yatırımcısı Haberi

körfezli gayrimenkul yatırımcısı

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kumlu Başkanı Nazmi Durbakayım, ilk çeyrekte yeni projelerin satışa sunulmasıyla 2017’ye hızlı giren gayrimenkul sektörünün ilk altı aylık dönemi iyi bir performansla geçirdiğini belirterek, durgunluğun yaşandığı yaz döneminin sonlarında KDV indirimi ve vergi muafiyeti kapsamında önceki satışların kayda geçmesi nedeniyle yükseliş ivmesi yaşandığını söyledi.


Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, Durbakayım, “Yılın son çeyreğinde art arda gelen yeni lansmanlar ile bir yıl ertelemeli ve yüzde 0.70-0.80 bandında sunulan faiz oranı sunan kampanyaların etkisiyle büyük bir sıçrama gösterdi” dedi.


‘Güvenli liman’

Nazmi Durbakayım, sonuç olarak üçüncü çeyrek sonunda bir milyon sınırının geçildiğini dile getirerek, “Bu yılı yeni bir rekorla kapatırız. Rekor seviyesinin 1 milyon 400 bin adet olacağını tahmin ediyorum” ifadelerini kullandı.


Durbakayım, Çevre ve Şehircilik...