24 / 04 / 2024

Körfezli yatırımcı türkiye yatırımı

Körfezli yatırımcı türkiye yatırımı

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsa peş peşe rekor kırsa da beklenen istihdam gelmedi!

Borsa, yüksek enflasyonun da etkisiyle arka arkaya rekor kırarak yatırımcısına kazandırdı. Ancak BIST 100’deki şirketlerin istihdamı beklenen oranda artmadı.

Borsada sürdürülen etkileyici yükseliş devam ederken, yatırımcıları neler bekliyor? Borsa tahminleri ne diyor?

Yatırımcılar, borsadaki son gelişmeleri büyük bir merakla izlerken, endekslerin sürdürdüğü etkileyici yükseliş dikkat çekiyor. Bununla birlikte, halka arz edilen hisselerde gözlenen büyük ilgi, yatırımcılara yüksek getiri fırsatları sunmaya devam ediyor. Peki bu konuda borsa tahminleri neler?

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da 600 dönümlük proje yatırımcıları bekliyor!

"En İyi Peyzaj Mimarlığı" kategorisinde ödüllü "Mağmat Tarihi İpekyolu Canlandırma" projesi yatırımcılarını bekliyor... İşte detaylar...

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

Körfezli yatırımcı türkiye yatırımı Haberi

Körfezli yatırımcı türkiye yatırımı

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.


Türk gayrimenkul firmaları, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcının radarında. Kurumsal ve bireysel yatırımcı satın almalar için Türk firmaların standındaydı. Körfez alıcı İstanbul’da yatırım yapmak için firmalarla milyon dolarlık görüşmeler yaparak, İstanbul’da yeniden görüşmek için rezervasyon yaptı. Türk firmalar bu yıl fuardaki alıcının ‘nitelikli’ olduğuna dikkat çekerken, fuarı gezmeye önemli yatırımcı ve yatırımcı temsilcilerinin geldiğini belirtti. Satışlardaki en önemli etken ise değer kazanan dolar oldu.


Maslak 1453 projesinden daha önce de Körfezli yatırımcıya kule satışı yapan Ağaoğlu, bu yıl da bölgeden bir yatırımcıya 67 milyon dolara kule sattı. Ağaoğlu’nun tek...