19 / 04 / 2024

korkmaz yiğit

korkmaz yiğit

2007 yılında 6. İdare Mahkemesi, Avcılar Belediyesi sınırları içinde kalan ve üzerinde 40 bin konut inşa edilmesi planlanan 5 milyon metrekarelik uydu kentin imar planları hakkında yürütmeyi durdurma kararı almış.

2001 yılında Üsküdar Deniz Nakliyat binası müzayedeye çıkacakmış!

2001 yılında Üsküdar'daki Deniz Nakliyat binası müzayedeye çıkacakmış. Bugün Ciner Grubu'nun sahibi olduğu binaya 2001 yılında, 24 trilyon lira (273 bin 348 adet altın parası) tahmini bedel belirlenmiş.

1998 yılında Yeşil Vadi Konutları'nda 250.000 dolardan başlayan fiyatlarla daire!

1998 yılında Levent'te Korkmaz Yiğit İnşaat tarafından inşa edilecek olan Yeşil Vadi Konutları'nda bulunan daireler 250 bin dolardan (68 milyar 500 milyon lira) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

1998 yılında Nemlizade Tütün Deposu 16.250.000 dolara satılmış!

1998 yılında açık artırmayla satışa çıkarılan Deniz Nakliyat'a ait Paşalimanı'ndaki Nemlizade Tütün Deposu, 16 milyon 250 bin dolara (4.3 trilyon) Korkmaz Yiğit'e satılmış. 7 kattan oluşan binanın her katı bin metrekareymiş.

1996 yılında Yeşil Vadi Konutları'nın maketi daireleri sattırmaya yetmiş!

1996 yılında Levent'te 17 blokta 255 daireden oluşacak olan, ''Vadim o kadar yeşil ki'' sloganı ile satışa çıkan Yeşil Vadi Konutları'nın maketi daireleri sattırmaya yetmiş.

1996 yılında blok satın alan zenginler varmış!

1996 yılında işadamı Korkmaz Yiğit, 15 milyar liranın üzerinde satılan konutlara büyük bir talep olduğunu belirterek, ''Türkiye'deki gizli zenginler blok satın alıyor ve de bir kuruşluk indirim istemiyorlar'' demiş.

İş adamlarının örgüt suçundan yargılandıkları dava bugün görüldü!

Korkmaz Yiğit ve Soma'daki maden faciasının yaşandığı ocağı işleten Alp Gürkan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, "suç örgütü kurmak", "hileli iflas" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından yargılanmalarına devam edildi.

TMSF'den Mustafa Sarıgül açıklaması!

TMSF, Bankekspres'de kullanılan ve bugüne kadar tahsil edilemeyen banka kaynağının tahsili için Korkmaz Yiğit ile Mustafa Sarıgül'ün de bulunduğu 9 kişi hakkında icrai takibat başlattı...

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Halil Yiğit tarafından kuruldu.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinin detayları belli oldu. Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

korkmaz yiğit Haberi

korkmaz yiğit



Ispartakule'de 40 bin konuta imar şoku


Bahçeşehir manzaralı 40 bin konutluk Ispartakule'nin imar planı, İstanbul 6. İdare Mahkemesi tarafından durduruldu


     İstanbul 6. İdare Mahkemesi, İstanbul'da Bahçeşehir'in karşısında yer alan ve üzerinde 40 bin konut inşa edilmesi planlanan 5 milyon metrekarelik uydukentin imar planları hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi. Yürütme kararı üzerine, bölgede şantiye binalarını kuran, hatta kule vinçlerini yerleştiren birçok şirket, bekleme sürecine girdi.

     Avcılar Belediyesi'nin sınırları içinde kalan Ispartakule mevkindeki arsaların imar planı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından 2005 yılında yapılmış, Avcılar Belediyesi de imara açılan arsalar için uygulama planları hazırlamıştı. İmar planlarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi,...