26 / 04 / 2024

Köroğlu İnşaat Kaşmir Evleri iletişim

Köroğlu İnşaat Kaşmir Evleri iletişim

Kaşmir Göl Evleri nerede ; Kaşmir Göl Evleri projesi Göksu Mahallesi 2. İnönü Caddesi 63932 Ada 2 Parsel Eryaman / Ankara'da yer alıyor...

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 30 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL? 

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum bilezik almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları haftanın son işlem güne yukarı yönlü başladı. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 30 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL? 

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fahri Can Bağbekleyen tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Köroğlu İnşaat Kaşmir Evleri iletişim Haberi

Köroğlu İnşaat Kaşmir Evleri iletişim


120 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri projesi 14 blok olarak inşa ediliyor. Kaşmir Göl Evleri nerede sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Kaşmir Göl Evleri Gülsan Holding, MTN İnşaat ve Köroğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Ankara Eryaman'da inşa edilen Kaşmir Göl Evleri projesi Göksu Göleti'nin yanıbaşında yükseliyor.


1.438 adet dairenin yer aldığı Kaşmir Göl Evleri Ankara projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Kaşmir Göl Evleri Eryaman fiyatları 2+1 dairelerde 270 bin TL, 3+1 dairelerde 275 bin TL'den başlıyor.


Durusu Blokları, Parksu Blokları, Aksu Blokları ve Göksu Blokları olmak üzere toplam 4 kısımdan meydana gelen Kaşmir Göl Evleri Ankara teslimleri 2014 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.


Kaşmir Göl Evleri nerede?


Ankara Kaşmir Evleri adres: Göksu Mahallesi 2. İnönü Caddesi 63932 Ada 2 Parsel...