25 / 04 / 2024

koronavirüs villalara talebi artırdı mı

koronavirüs villalara talebi artırdı mı

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Koronavirüs salgını doğa ile iç içe olan konutlara talebi yüzde 235 artırdı!

Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Latif Aksoy yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının, doğayla iç içe yapılara olan talebi yüzde 235 oranında artırdığını söyledi.

Kiralık villalara 'koronavirüs' dopingi!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle kiralık villalara talep arttı. Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi talebin arttığı ifade edilirken, tüketicilerin tercihleri de ortaya çıktı.

Koronavirüs salgını, prefabrik çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyadaki dengeleri alt üst eden koronavirüs salgını prefabrik çelik binalara talebi artırdı...

Koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı...

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.

Koronavirüs salgınında villa turizmine talep arttı!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sürecinde yerli ve yabancı turistlerin Antalya’da bulunan villalara ilgisi arttı.

'Kaçak partiler' lüks villalara talebi artırdı!

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Koronavirüs salgınında karavanlar 'güvenli mekan' oldu!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını karavanlara talebi artırdı. Karavan üreticileri talebi karşılamakta zorlandıklarını belirtti. 

Koronavirüs sonrası yazlık villalara ilgi arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle talebi artan villalarda kiralama fiyatlarında artış görüldüğü belirtildi.

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Koronavirüs kişisel havuz yapımına talebi arttırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada "Kişisel havuz yapım talebi, koronavirüs nedeniyle geçen seneye göre yüzde 25-30 oranında arttı." diye konuştu.

koronavirüs villalara talebi artırdı mı Haberi

koronavirüs villalara talebi artırdı mı

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Ulusal Havuz Enstitüsünün 1995 yılında kurulduğunu ve Türkiye'nin her bölgesinden üyelerinin bulunduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei koronavirüs döneminde apartman dairelerinde yaşayanların bahçesi olan sitelere taşınabilmek amacoyla arayış içine girdiklerini dile getiren Kurtoğlu, "Bahçeli sitelerde yaşayanlar havuzlu sitelere, havuzlu sitelerde yaşayanlar da müstakil evlere taşınmak için arayışlara girdi. O dönemde müstakil evlerde de bu evlere uygun yer olup da daha evvel kişisel (özel) havuzu olmayan varsa onlar da özel havuz yaptırmanın arayışına girdiler. Ya da mevcut havuzları var ve tadilat gerektiriyorsa, kullanılmıyorsa onları da tamir ettirerek kullanılır duruma getirmeye çalıştılar." diye konuştu.

Korcan Kurtoğlu, koronavirüsteki vaka sayılarının azalmasıyla normalleşme adımlarının atılmaya başlandığını söyleyerek, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

"Tatil sezonu...