04 / 05 / 2024

Köşebaşı şubeleri

Köşebaşı şubeleri

Kuruluşundan 20 yıl sonra 40 milyon lira cirolu, 28 şubeli uluslararası bir zincire dönüşen markanın yeni hedefi, ABD, Avrupa ve Uzakdoğu’ya yayılmak. Köşebaşı dışındaki ilk markaları ‘Köşe Balık’ olacak. Ardından esnaf lokantasından Çin mutfağına alt mar

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Saffet Kırımlı ve Ercan Bulut ortaklığında kuruldu.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parselini sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 parseli ihale ile sattı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 18 arsasını sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yaka, Bahçebaşı, Kavaklıbağ mahalleri ile Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde satışa çıkardığı 28 parselden 18'i satıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 28 arsasını satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5’i Bahçebaşı, 2’si Kavaklıbağ, 1’i Yaka Mahallesinde, 9’u Yeşiltepe ve 11’i de Tecde bölgesinde olmak üzere toplam 28 gayrimenkulünü ihale ile satışa çıkarıyor. 

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Orhan Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri!

TOKİ Kütahya İnköy'de 9 bin 208 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Evleri taksitleri ne kadar?

Köşebaşı restoran sayısını 50'ye çıkaracak!

Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da 30'dan fazla restoranı olan Köşebaşı, 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmaya hedefliyor. Yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütülüyor.

Köşebaşı şubeleri Haberi

Köşebaşı şubeleri

TÜRKİYE’de kebabı ve eti sokak arasından villaya çıkaran Köşebaşı, 20’nci yılını kutluyor. İşe İstanbul Levent’te bir villa ile başlayan Köşebaşı, bugün 14’ü yurtdışında, 28 şubeli, 40 milyon lira cirolu bir uluslararası zincir. Sivaslı Ali Akkaş ve üç usta arkadaşı tarafından kurulan Köşebaşı’nın yeni hedefi, Ferit Şahenk’in D’ream grubu gibi çok markalı bir yeme içme grubu olmak. Yeni markalar da yolda... Türkiye’nin tadlarını markalaştırarak ABD ve Avrupa’ya açmayı planlayan Köşebaşı’nın ilk markası ‘Köşe Balık’ olacak. Kurucu ortak Ali Akkaş ve ikinci kuşak Hasan Yeşilyurt, Köşebaşı’nın yeni hedeflerini ve sektörü ilk şubeleri Levent’te anlattı.


Köşebaşı bu yıl 20’nci yılını kutluyor. Kuruluş öyküsünü kısaca anlatır mısınız?

-1960-70’li yıllarda babam Sivas’tan İstanbul’a geldi. Lokantalarda komi olarak işe başladı. Ben de bu işi seçtim. Alan olarak...