29 / 03 / 2024

Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Altan, Hüseyin Koçak ve Hasan Tunç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Proje Win Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Proje Win Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Şile’de 150 bin TL sermaye bedeli  ile Benan    Esengül ve Volkan Esengül tarafından  kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Altan, Hüseyin Koçak ve Hasan Tunç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak müteahhitlik hizmetleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Kemalpaşa Mahallesi, Namık Kemal Caddesi, 9/2 Sokak,...