29 / 03 / 2024

koşuyolu kentsel dönüşüm

koşuyolu kentsel dönüşüm

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Koşuyolu’nda 42 milyon TL’ye aldıkları 10 dönümlük arazinin tek bir bina ile kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki gösterdi.

Eski Bakan'ın arsasına ballı dönüşüm!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve ailesinin 2 yıl önce 42 milyon liraya aldığı Koşuyolu’ndaki 10 dönümlük arsa, tek binayla kentsel dönüşüme sokuldu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Kentsel dönüşüm 3 grupta kategorize edilecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 21. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Küçükoğlu, ''Kentsel dönüşümü hızlandırmalı, binaları yenileme ve güçlendirme çözümünü bu süreçte iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşulları 2020! 

'Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?' sorusu, evi kentsel dönüşümde olan vatandaşlar ve kira gelirine ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımı koşulları neler? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kılavuzu 2019!

Kira yardımı süreci ve kira yardımında değişen koşullar, kentsel dönüşüm "kira yardımı uygulamaları kılavuzu"nda yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla kentsel dönüşüm kira yardımı kılavuzu 2019...

Kentsel dönüşüm muvafakatına karşılık abonelik verilecek!

Meclise sunulan kanun teklifi ile riskli alan, kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ve yenileme alanlarında kentsel dönüşüm muvafakatı koşulu ile elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerinin verilmesi öngörülüyor..

Kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu!

Kentsel dönüşümde riskli evini yıktıran hak sahipleri, kira yardımından yararlanabiliyor. Ancak, kira yardımında bazı koşullar aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, başvuru koşullarını taşıyan kimselere veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018 nelerdir?

Doğru kentsel dönüşüm için koşan koşturan belediyeler gerek!

Sosyolog Faruk Özcan, kentsel dönüşümün Türkiye'den neden doğru yapılamadığını açıkladı. İşte Özcan'ın yazısı...

10 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı için bazı koşullar aranıyor. Bu koşulları sağlayan hak sahipleri kira yardımından yararlanabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı koşulları nelerdir? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı..

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016!

Kira Yardımı Uygulamaları Klavuzunda kentsel dönüşüm kira yardımı şartlarına yer veriliyor. 2015 yılından itibaren kira yardımı için yapılan başvurularda ikamet koşulu aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016..

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik seminerlerine devam ediyor. Ocak ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 21 Ocak 2016 Perşembe günü “Kentsel Dönüşüm Semineri” düzenlenecek.

koşuyolu kentsel dönüşüm Haberi

koşuyolu kentsel dönüşüm

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul Koşuyolu’nda 42 milyon TL’ye aldıkları 10 dönümlük arazinin tek bir bina ile kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Projeden 114.4 milyon liralık pay alacak Bayraktar “Bu suçtur” derken, müteahhit İsmail Hakkı Altun “Kanuni hakkımızı kullandık. Anlamadım” dedi.


ESKİ Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve ailesinin 42 milyon liraya iki yıl önce aldığı araziye inşa edilecek projenin riskli ilan edilen bir bina sayesinde kentsel dönüşüme sokulduğunun ortaya çıkması tartışmaya neden oldu. Projeden alacağı yüzde 55’lik payla ailesiyle birlikte 114.4 milyon lira gelir elde edecek olan Erdoğan Bayraktar, İstanbul Koşuyolu’ndaki 10 dönümlük arsasına tek bir binayla kentsel dönüşüme sokulmasına tepki gösterdi. 


Bayraktar Hürriyet’e yaptığı yazılı açıklamada arsayı hasılat paylaşım modeli ile devrettiklerini, kentsel dönüşüm...