18 / 04 / 2024

köy hayatı yaşayan ünlüler

köy hayatı yaşayan ünlüler

Metropol hayatından sıkılıp doğayla iç içe daha sakin ve dingin bir hayat yaşamak isteyen ünlüler Ege'ye yerleşiyor. 

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Artan kira bedelleri sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan memurların son yıllarda farklı şehirlere göç talebinde patlama yaşandı. Durum böyle olunca da vatandaşların ve sendikaların birbirinden farklı talepleri bulunmakta. İşte detaylar…

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Avcılar'da yaşayan vatandaşların yıkım korkusu! 

Avcılar'da kentsel dönüşüm ile yıkılan binanın yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşlar, sallandıklarını dile getirerek dışarı çıktı. Korku içerisinde olduklarını söyleyen vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. 

Deprem ve pandemi kırsaldaki arsalara ilgiyi artırdı!

İzmir'de meydana gelen deprem, sel, hortum  ve koronavirüs salgını nedeniyle kırsala yöneliş arttı. Bu bölgelerden arsa alan İzmirliler köy hayatı yaşamaya başladı. 

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Hüsnü Şenlendirici İzmir'e taşındı! 

Hüsnü Şenlendirici, İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Şenlendirici, İzmir Bergama'daki satın aldığı çiftliğinde köy hayatı yaşıyor...

Kars'ta çöken odanın enkazında kalan kadın yaşamını yitirdi!

Kars'ın Karakale köyünde yaşayan Mülkiye Bozkurt çöken odanın enkazında kalarak yaşamını yitirdi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Kastamonu'da öğrenciler üşümesin diye kulübe yaptı!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Sada köyünde yaşayan Halil Demir, taşımalı sistemle okula giden çocukların üşümemesi için yol kenarına yaptığı kulübede soba yakarak, bekleyen çocukların ısınmasını sağlıyor...

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Elazığ'da yıkık evde yaşayan kadın için konut inşa edilecek!

Elazığ'da bir bölümü yıkılan toprak evde yalnız yaşayan Sultan İla için yeni konut inşa edilecek. Elazığ kaymakamı ve hayırseverler konut için destekte bulunacaklar.

köy hayatı yaşayan ünlüler Haberi

köy hayatı yaşayan ünlüler

Belki de bir anda verilebilecek bir karardır, belki de uzun süre düşünmek gerekiyordur... Kimileri pat diye çekip giderken kimileri hala düşünme aşamasında... Milliyet'te yer alan habere göre metropol hayatından sıkılıp doğayla iç içe daha sakin ve dingin bir hayat yaşamak isteyen ünlüler Ege'ye kaçıyor. İşte metropol hayatını bırakıp köye yerleşen 13 ünlü... 


1- Kıraç: Topraktan geldik, toprağa gideceğiz

Kıraç, eşi Ayşe Şule Bilgiç ve çocuklarıyla birlikte 5 yıldır yılın belirli dönemlerinde Beykoz’a bağlı Ali Bahadır Köyü’ndeki bir çiftlikte yaşıyor. Eşiyle bankadan kredi çekerek bu çiftliği aldıklarını ve kredisini hâlâ ödediklerini söyleyen Kıraç, “13 dönümlük bu çiftlikte 17 inek, 16 tavuk, 8 ördek ve 5 hindi besliyorum” diyor. Çiftlik sit alanı olduğu için 5 yıldır karavanda yaşıyorlar. Kıraç, ömrünü şehirde geçirenler,...