19 / 04 / 2024

köy konutları projesi son durum

köy konutları projesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köyden büyükşehirlere göçü durduracak proje için harekete geçti. Anadolu'da iş imkânı yaratacak ve üretimi artıracak "Tarımköy" projelerini başlattı. 

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Mercan Kıyı Vesen ön talep topluyor! Yeni proje!

Tuzla'da hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesi ön talep topluyor. Projede 158 adet yalı dairesi yer alıyor.

Köy Konutları Projesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köyden büyükşehirlere göçü durduracak proje için harekete geçti. Anadolu'da iş imkânı yaratacak ve üretimi artıracak "Tarımköy" projelerini başlattı. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

İŞ GYO Kadıköy Otel Projesi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

İş GYO Kadıköy Otel projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parselde yer alan Kadıköy Otel Projesinin 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

5 yılda bitirilecek 5 bin köy konağı projesi TBMM'de!

5 yılda bitirilecek 5000 adet köy konağı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. 

Manisa Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak amacıyla başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. Projenin satış ihalesi ise 7 Mart’ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kadıköy Merdivenköy Konutları geliyor! Yeni proje!

C'C Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek olan Merdivenköy Konutları projesi konut+ticaret alanlarından oluşacak. 

köy konutları projesi son durum Haberi

köy konutları projesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, şehirlere göçün durdurularak tersine göç için köylerde yürüttüğü "Köy Konutları Projesi"ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre; proje kapsamında Ağrı'da 350 ahır ve 3 veteriner binası, Bingöl'de ise 200 konut ve ahır inşası için ihale yapıldı. Proje ile köylerin yeniden üretime geçmesi ve Türkiye ekonomisine katkı sağlanması bekleniyor. 

30 İLDEN GERİ DÖNÜŞ OLDU

İlk olarak kırsal alanlarda konut ve altyapı eksikliğini gidermek isteyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile proje için düğmeye bastı. Kırsalda yaşam şartlarının iyileştirmesi ve kentten köye göç akımını başlatacak"Köy Konut Projeleri" kapsamında 81 il valiliğine yazı gönderildi.

Valiliklerden köy konutları için uygun yerleşim alanlarının belirlenmesini ve taleplerin toplanması talep edildi Bakanlığa kısa süre de 30 kentten geri...