25 / 04 / 2024

KÖY ödeme kampanyası

KÖY ödeme kampanyası

Siyahkalem’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği KÖY projesi yeni yıla 84 ay yüzde 0 vade kampanyası ile girdi.

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Siyah Kalem İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV, yüzde 1 peşinat ve 120 ay yüzde 0,55 faiz oranı fırsatı sunuluyor. İşte Köy Zekeriyaköy ödeme planı..

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli nedir?

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile satışa çıktı!

Emlak sektöründe projelerin yarım kalmasını önlemek için Yapı Kredi yeni bir model oluşturdu. Ödeme Korumalı Finans Modeli ilk kez Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy'de denenecek.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 14 Aralık'a uzatıldı!

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 14 Aralık'a uzatıldı. Kişiye özel indirim fırsatının sunulduğu kampanya kapsamında tam 65 proje yer alıyor...

Evora İzmir ödeme kampanyası!

Evora İzmir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10+yüzde 10 indirime ek olarak 72 ay 0,98 vade farkıyla ödemeler yapılıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen projede büyük metrekareli daireler ön satışa sunuluyor. 

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018!

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimleri yapılan proje İstanbul Sarıyer -Zekeriyaköy’de yükseliyor. 

Uplife Kadıköy kampanya detayları!

Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de yükselen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte Uplife Kadıköy kampanya detayları...

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası!

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza bulunuyor. 

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası!

NEF Çekmeköy ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. NEF tarafından inşa edilen projede 409 bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı ödeme kampanyası!

Nidapark Küçükyalı ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede büyük indirim ve ödeme avantajları 15 Hazirana kadar geçerli olacak.

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası!

Excellence Koşuyolu ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor.  Sur Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu'nda hayata geçirilen projede 184 konut ve 27 ticari birim bulunuyor. 

KÖY ödeme kampanyası Haberi

KÖY ödeme kampanyası

Emlak Konut GYO’nun yüklenici firmalarının kendi ödeme planları ile katıldığı ve 31 Mart 2018’e kadar sürecek kampanya şimdiden yoğun ilgi görecek gibi. 

Kampanya kapsamında KÖY projesinden konut almak isteyenler konut bedelinin yüzde 25’ini peşin ödeyerek, anlaşmalı bankalardan 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanabilecekler. 

Kampanyada tüketiciler eğer daha az peşinat ödeyerek yüzde 0 vade farkından faydalanmak isterlerse ek peşinat oranları ve diğer vade farkı seçeneklerinden de faydalanabilecekler.

Yüzde 10 peşinat için 48 ay 0 vade farkı  
Yüzde 15 peşinat için 60 ay 0 vade farkı 
Yüzde 20 peşinat için 72 ay 0 vade farkı 

15 Eylül- 31 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyasında 34 milyon TL’lik ciro elde eden Siyahkalem, 1. ve 2. Etap konutları ile katıldığı...