26 / 04 / 2024

Köybaşı Caddesi yalı

Köybaşı Caddesi yalı

Armatör Ekin ve Pekin Baran kardeşlerin Yalı kavgası 7 Aralık'ta sona eriyor. Ekin Baran'ın anlaşmalı paylaşım gerçekleşmediği gerekçesiyle açtığı davanın sonucunda izale-i şuyu yoluyla satılmasına karar verilen yalıya bilirkişi incelemesi sonucunda biçil

Kültür ve Turizm Bakanlığı 9 ilde 32 arazi ve taşınmazı tahsise çıkardı!

Tahsise çıkarılan yerler arasında Bodrum’da yer alan büyük bölümü orman alanı olan 40 bin dönümlük İçmeler ile Yalıçiftlik’teki alanlar ve yanında Antalya’da otel personeline lojman yapımını öngören 5 tahsis de bulunuyor.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Demet Mutlu 205 milyon TL'ye yalı aldı!

Trendyol'un kurucusu Demet Mutlu, Boğaziçi'nin en ünlü yalılarından Kıbrıslı Yalısı'nın Üründül ailesine ait olan kısmını satın aldı.

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.

Binalarda depremin yol açtığı yıkımlar su yalıtımıyla önlenebilir!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, "Ülke olarak depremle yaşamayı öğrenmeli, güvenli ve kaliteli yapılaşma bilinciyle hareket etmeliyiz" dedi. Gökçe, en başta uzun ömürlü ve depreme dayanıklı binalar inşa etmek gerektiğini belirtti.

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Köybaşı Caddesi yalı Haberi

Köybaşı Caddesi yalı

Sarıyer Satış Memurluğu tarafından satılacak yalı Erbilgin Yalısına 50, Tansu Çiller'in Yalısı'na da 150 metre uzaklıkta bulunuyor.


BEDELİ PAYLAŞILACAK: Armatör Mehmet Ekin Baran ile Baran Denizcilik'in sahibi kardeşi Ömer Pekin Baran'ın babaları Hayri Baran'dan kalan yalı kardeşler arasında gerginliğe neden oldu. Anlaşmazlık sonucunda Mehmet Ekin Baran Sarıyer Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak yalnının satışını ve bedelinin kardeşler arasında paylaştırılmasını istedi. Mahkeme de Yeniköy'de Sait Halim Paşası'na komşu yalının satışına karar Verdi.


15 ODA 8 BANYO: Köybaşı Caddesindeki 3 katlı yalı bin 934 metrekare yalı bodrum, zemin ve birinci kattan oluşuyor. Yalının bahçe hariç toplam inşaat alanınının brut 1347 metrekare olduğu belirtiliyor. Ağaç ve süs bitkileri ile süslü peyzajıyla dikkat çeken...