26 / 04 / 2024

köydes projesi nedir

köydes projesi nedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım 3 ayda 85.5 milyar TL'lik yatırım yapılacağını söyledi.

Siirt KÖYDES projesi çalışmaları ne durumda?

Siirt’in Baykan İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey, Çukurca köyünde incelemelerde bulundu. KÖYDES ve kamu yatırımları çerçevesinde yapılan yol yapım çalışmalarını inceleyen Kaymakam Kocabey, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuru tarihleri!

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuru tarihleri...

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Adana Büyük Sanayi Projesi için başvuru başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 160 adet hayata geçirecek. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları ne zaman?

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

Yozgat KÖYDES projesine 8 milyon TL ödenek!

YOZGAT’ta, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında devam eden çalışmalar Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Büyük Ova Projesi'yle 184 ova, sit alanı ilan edilecek!

Tarım arazilerinin tarım dışı kullanımını önlemek için hayata geçecek olan Büyük Ova Projesi’yle 184 tarımsal potansiyeli yüksek ova, tarımsal sit alanı ilan edilecek.

köydes projesi nedir Haberi

köydes projesi nedir

16 Nisan referandumu ile "güçlü ve istikrarlı" bir yönetim modeline hazırlanan Türkiye, AK Parti dönemindeki istikrarın ülkeye kazandırdığı dev eserlere şahit olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 3 ayda 85.5 milyar TL'lik 117 projeye start verecek. Açılışa hazır hale gelen projelerin maliyeti 49 milyar TL'yi bulurken, temeli atılacak projelerin bedeli de 36 milyar TL'yi geçiyor. Başbakanlık tarafından yürütülen projelerin maliyeti 502 milyonu bulurken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda mart sonuna kadar hizmete girecek veya temeli atılacak projelerinin maliyeti 20.9 milyar TL. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da 19 milyar 704 milyon TL tutarındaki projeleri hizmete açacak. Milli Savunma Bakanlığı, 10 milyar 458 milyon TL, Milli Eğitim Bakanlığı 7 milyar TL, Orman ve Su İşler Bakanlığı da...