20 / 04 / 2024

koyna Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi

koyna Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya’nın Akşehir ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete giren 100 yatak kapasiteli özel bir hastanenin açılışını yaptı .

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Başakşehir imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Tatarcık Mahallesini de Kapsayan Özel Proje Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıktı.

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekarelik alan Kanal İstanbul için özel proje alanı ilan edildi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Bölgesi “Özel Proje Alanına” İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Akşehir'de metruk binalar için özel yıkım ekibi isteği!

Akşehir'in merkezindeki metruk binaların yıkılıp temizlenmemesi can ve mal kaybı açısından tehlikeye neden oldu. Bu binaların uyuşturucu ile mücadele konusunda görevlilerin işlerini zorlaştırdığını belirten vatandaşlar binaların biran önce yıkılmasını istedi.

Başakşehir mega projelerle değerleniyor!

437 bin metrekarelik alanda İstanbul’un en büyük ve en güzel meydanlarından birini hayata geçirdiklerini vurgulayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, mega yatırımlarla ilçenin değerine değer katacağını söyledi.

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Avrupa Konutları Başakşehir'de 584 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO ortaklığıyla Artaş İnşaat tarafından inşası devam eden Avrupa Konutları Başakşehir'de yaza özel kampanya devam ediyor.

Avrupa Konutları Başakşehir'de yaz kampanyası!

Avrupa Konutları Başakşehir projesinde yaza özel kampanya bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 8 fiyat avantajı sağlanırken, taksitli alımlarda ise yüzde 35 peşinat, kalanını 1 yıl sonra ödeme imkânı sunuluyor.

Park Mavera 2.etap Başakşehir fiyat!

Park Mavera 2.etap Başakşehir projesinde ön satış dönemine özel metrekare birim fiyatı KDV dahil 3 bin 850 TL'den başlıyor. Park Mavera 2.etap Başakşehir Kent Meydanı'na komşu konumda inşa ediliyor...

koyna Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi Haberi

koyna Akşehir Özel Park Hayat Hastanesi

Akşehir İstasyon Caddesi üzerindeki Özel Park Hayat Hastanesi’nin açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya Valisi Muammer Erol, afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ak Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Hacı AHMET ÖZDEMİR, Konya İl sağlık Müdürü HASAN Küçükkendirci, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir ilçe protokolü, çevre ilçe belediye başkanları, kamu kurum müdür ve amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Bakan Eroğlu yaptığı konuşmada, “Akşehir Park Hayat Hastanesi çok değerli kadrosu ile birlikte güzel hizmetler verecek, şifaya vesile olacak. Çok değerli sağlık personeli, doktorlarımızı, hemşirelerimizi, sağlık elemanlarımızı yürekten kutluyorum. Özellikle tabi buradaki binanın inşaatını görünce, hem de teknolojiyi görünce hayran kaldım. Hayırlı olsun, uğurlu olsun. Tabi gerçekten bu...