27 / 04 / 2024

KozaPark şikayet

KozaPark şikayet

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kiraya yüksek oranda zam yapan ev sahibi nereye şikayet edilir?

Ev sahipleri eğer kiraya çok fazla zam yaparlarsa bu durumda kiracılarda zor durumda kalıyorlar. bu şekilde bir sorun yaşayan kiracılar ise ev sahibini nereye şikayet edebilecekleri de merak konusu. İşte ayrıntılar...

Kiralık evlerde kriz derinleşiyor: Kiracılar fahiş zamlardan, ev sahipleri istediği artışı yapamamaktan şikayetçi!

Konut sahipleri istediği oranda kirayı yükseltememekten, kiracılar da fahiş rakamlarda yapılan kira zamlarından şikayetçi. Peki arabuluculukta son durum ne? İşte ayrıntılar...

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

Fahiş konut kiralarına tepki: Yüzlerce kiracı durumdan şikayetçi! 

Geçtiğimiz seneden bu yana devam eden yüksek enflasyonun tetiklediği kira artışları gündemden düşmüyor. Fahiş konut kiralarına tepki: Yüzlerce kiracı durumdan şikayetçi! 

Afet bölgesinde fırsatçı mağduriyeti! Şikayet edin!

Tüketici dernekleri, her bağış topluyorum diyene itibar edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Depremi kendince fırsata çeviren ve gıda, nakliye ve konut kiralarında fahiş artış yapanlar var, bunları mutlaka şikayet etmeliyiz. dedi.

Tüketiciler en çok nelerden şikayetçi? Hangi sektörler memnun etti, hangi sektörler mağdur etti?

Şikayetvar platformuna, geçtiğimiz aralık ayında adeta şikayet yağdı. Bir yıl içerisinde 450 bine yakın şikayeti çözüme kavuşturan platform, 2022 yılı verilerini açıklayarak tüketicilerin en çok şikayet ettiği sektörleri kamuoyuna duyurdu.

Kiraya fazla zam yapan ev sahibi nereye şikayet edilir?

Kiracı ve ev sahipleri iyi geçinebildiği gibi bazı sebeplerden ötürü bu ilişkileri hasara uğrayabilir. Bu durumda genellikle zam konusundan çıkmaktadır. Peki “Kiraya fazla zam yapan ev sahibi nereye şikayet edilir?” İşte detaylar!

Dikkat bu haber herkesi ilgilendiriyor! Aldığı ürünü şikayet eden vatandaşların yarısı kazandı!

Aldığı üründen şikayetçi olan tüketicilerin yarısının kazandığı ortaya çıktı. 2022 senesinde aldığı üründen memnun olmayan vatandaşlar, tüketici hakem heyetlerine geçtiğimiz sene 635 bin 363 başvuru yaparken, ele alınan uyuşmazlıkların yaklaşık yüzde 50'sinin tüketiciler lehine karara bağlandığı ort

Kiracılar bunları biliyor musunuz? Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir?

Ev sahibi ve kiracıların hakları yasal ile korunmaktadır. Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir? İşte detaylar!

Vatandaştan bu ürüne şikayet yağdı! Okuyunca çok şaşıracaksınız!

Türkiye’de tüketicilerin özellikle internetten yaptığı alışverişlerde aldığı ürünlerle ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Peki geçtiğimiz yıl tüketici en çok hangi üründen şikayet etti ve eğer aldığınız ürün umduğunuz gibi çıkmadıysa ne yapmanız gerekiyor?

KozaPark şikayet Haberi

KozaPark şikayet

2015'te Esenyurt'ta yapılması planlanan KozaPark projesinden ev almak için konut satım sözleşmesi imzalayan ve sözleşme karşılığı para ödeyen binlerce kişi mağdur olduğunu iddia ediyor.

Yüzlerce dava açıldı

2012 yılında projeyi lansman öncesi diye tanıtan Garanti Koza İnşaat 2017 yılı kasım sonunda teslim etmesi gereken evi tamamlayamadı. Paralarını geri almak isteyen mağdurlar Garanti Koza ile Akbank arasındaki kredi ilişkisi nedeniyle mağdur olduklarını söyledi. 

Seslerini duyurmak istiyorlar

Seslerini duyurmak isteyen yüzlerce kişi Garanti Koza ve Akbank'a dava açtı. Garanti Koza Mağdurları Platformu konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. 

''2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ve lansmanı hiç yapılmayan Garanti Koza inşaatın KozaPark projesinden ben dahil birçok kişi daire aldık. 2015 senesinde teslim edilmesi taahhüt edilen proje geç başlayıp geç teslim edildi. Bu projenin başlangıçta resmi projesinin...