27 / 04 / 2024

Kozcağız projeleri

Kozcağız projeleri

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Kozcağız'da kentsel dönüşüm toplantısı!

Kozcağız'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunana Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, "Halkımızı aydınlatmak amacıyla Kentsel Dönüşüm (Riskli Binalar) ile ilgili düzenlediğimiz toplantıya katılım oldukça yüksekti.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya: Yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz!

Artaş İnşaat YKB Süleyman Çetinsaya 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Çetinsaya, "Biz de Artaş İnşaat olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi...

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Daire fiyatlarının artması mı mantıklı yoksa düşmesi mi?

Daire fiyatlarının artması mı mantıklı yoksa düşmesi mi? Eğer daha az kazanmaya hatta mesken meselesini temel bir ihtiyaç görerek millet lehine basitleştirmeye ve sadeleştirmeye varsanız projeleri hep birlikte üretelim...

AHK Gayrimenkul gözünü İstanbul'a dikti!

Ankara'da oldukça tanınan ve adından söz ettiren A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, "Garantili Arsa Yatırım Projeleri" ile artık İstanbul piyasasına girmeye hazırlanıyor.

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

Akhisar'da Arazi Toplulaştırma Projeleri'nin inşaatı başlıyor!

DSİ 2. Bölge, Akhisar Gördes Sol Sahil ve Arazi Toplulaştırma Projeleri inşaatına başlamak için üzüm hasadının bitmesini bekliyor

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Kozcağız projeleri Haberi

Kozcağız projeleri

Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız beldesini ziyaret etti.Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.


Ziyaretinde esnaflarla sohbet eden Milletvekili Tunç, Bartın’ın her noktasında olduğu gibi Kozcağız beldesinde de dev yatırımlara imza attıklarını belirtti.


Milletvekili Tunç, Kozcağız barajı ve Kışla barajlarının inşaatlarına geçen yıl başlamıştık ve baraj inşaatlarında kısa sürede önemli mesafeler aldık. Kozcağız’a eğitim ve sağlık alanında önemli eserler kazandırdık. 6 HEKİM kapasiteli Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi halkımızın hizmetine sunduk. Kozcağız Ahmetler İlkokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kozcağız Yuva Anaokulu eğitim’de Kozcağız’a kazandırdığımız eserlerimiz. Kozcağız Sanayi Sitesi taşkın koruma çalışmalarını gerçekleştirdik, Kanalizasyon ve Arıtma projesini hayata geçirdik. Şimdide Kozcağız’da cadde ve sokak düzenlemeleri yapıyoruz. Kozcağız...