05 / 05 / 2024

Kozlu Kavaklık

Kozlu Kavaklık

Kozlu Belediyesi tarafından Kavaklık Mevkii’nde çevre düzenlemesi, jimnastik spor aletlerinin yenilenmesi, piknik alanı ve oturma alanlarının yenileme, ışıklandırma ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüp Sultan’da Samet Öztürk tarafından kuruldu.

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Şirketi bugün Eyüpsultan'da Samet Öztürk tarafından kuruldu.

Sakarya Ferizli'de 11.5 milyon TL'ye satılık kavaklık!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi, Sakarya ili, Ferizli ilçesi, Sinanoğlu Mahallesi'nde yer alan 199 bin 287 metrekare büyüklükteki kavaklığı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonuçları öğrenme detayları!

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonuçları öğrenme detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonuçları öğrenme detayları ve proje detayları..

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonucu 06.11.2020!

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonucu 06.11.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonucu 06.11.2020 ve proje detayları..

TOKİ Kırklareli Kavaklı orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir grubu projesinde yer alan 13 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırklareli Kavaklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı projesinde yer alan 29 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

ODTÜ yönetimi yurt inşaatını gözden geçirmeye karar verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Yönetim Kurulu, kavaklık alana yapılması planlanan KYK yurt inşaatının gözden geçirileceğini duyurdu...

Kozlu Kavaklık Haberi

Kozlu Kavaklık

Kozlu Belediyesi tarafından Kavaklık Mevkii’nde çevre düzenlemesi, jimnastik spor aletlerinin yenilenmesi, piknik alanı ve oturma alanlarının yenileme, ışıklandırma ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.


Çalışmaları yerinde inceleyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Bugün Kavaklık bölgemizdeki çalışmalarımızı inceliyoruz. Kozlu’nun tüm mahallelerinde yaptığımız çalışmalar burada da devam etmektedir. Ekiplerimiz hizmet gereken tüm yerleri tespit ediyorlar ve en kısa sürede müdahale etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda Kozlu’ya görsel zenginlik katmak açısından da çevre düzenleme çalışmalarımızı tüm mahallelerde devam ettiriyoruz. Kozlu’da halkımızın rahat nefes alabilecekleri, aileleriyle birlikte huzurla vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

Projenin tamamlanması ile Kozlu halkı yeni bir mekana daha kavuşmuş...