28 / 03 / 2024

Kozluda çevre düzenlemesi tamamlandı

Kozluda çevre düzenlemesi tamamlandı

Zonguldak Kozlu’nun tüm mahallelerinde yol, asfalt, kaldırım, duvar çalışmaları devam ederken, Kozlu’ya görsel güzellik katacak çevre düzenlemeleri de ihmal edilmiyor. Kozlu girişine de ışıklandırma yapıldı.

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Taksim çevre düzenlemesi esnafı zora soktu!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü haberinde Taksim çevre düzenlemesine değindi. İşte o haber...

Sur Ulu Cami'ye çevre düzenlemesi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami'nin daha güzel görünüme kavuşması için çevre düzenlemesi yapılıyor.

Karaköprü çevre düzenlemesinde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü’de yapımı süren dere çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

TOKİ Diyarbakır çevre düzenleme ihalesi 8 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Diyarbakır'da hayata geçireceği yatırımlar ve Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihale edilecek.

Mersin Eshab-ı Kehf'te çevre düzenlemesi yapıldı!

Kuran-ı Kerim'de adına sure yazılmış olan ve Türkiye'nin önemli ibadet merkezleri arasında yer alan Eshab-ı Kehf'te yapılan çevre düzenlemesi, vatandaşlardan tam not aldı.

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Artvin Arhavi'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Arhavi Boğaziçi Mahallesi Arhavi Devlet Hastanesi çevresi ve İlçe Jandarma Komutanlığı civarında ham yol açma çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Antalya Büyükşehir, Muratpaşa'da çevre düzenlemesi yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Muratpaşa Bahçelievler'de bulunan bazı alanlarda işletme hak bedeli karşılığı çevre düzenlemesi yaptıracak. Gayrimenkulün yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Kozluda çevre düzenlemesi tamamlandı Haberi

Kozluda çevre düzenlemesi tamamlandı

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallelerinde yol, asfalt, kaldırım, duvar çalışmalarını devam ettirirken, Kozlu’ya görsel güzellik katacak çevre düzenlemelerini de ihmal etmiyor.


Kozlu’da başlayan köprü inşaatı nedeniyle inşaat alanında bulunan ağaç sökülüp Kozlu girişine dikilmişti. Ağacın çevresinin gece ve gündüz olmak üzere çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması tamamlanarak Kozlu’ya görsel bir katkı daha sunuldu.



Hürriyet...