19 / 04 / 2024

krea gayrimenkul eleman alımı

krea gayrimenkul eleman alımı

GYODER eski Başkanı Hakan Kodal'ın CEO'su olduğu Merrill Lynch'in iştiraki Krea Gayrimenkul 6 farklı alanda eleman alımı yapacak.

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Optylon Krea,Lda tarafından kuruldu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Krea Gayrimenkul'den Kemerburguz'a villa projesi!

 Krea Gayrimenkul Ortağı Zafer Ergüven, Kemerburgaz'da 25 villadan oluşacak bir projenin hazırlığının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi...

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Konuttaki durgunluk orta gelirli için avantaj!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Ergüven, konuttaki durgunluğun orta gelirli için avantaj olduğunu söyledi...

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a 40 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Portekiz'in başkenti Lizbon'a iki yılda 40 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Gayrimenkul geliştirme sertifika programı 13 Mart'ta yapılacak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. GİSP üyeleri 13 Mart 2017 tarihinden itibaren gayrimenkul geliştirme sertifika programını gerçekleştiriyor.

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a açılıyor!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Sirius ve Optylon işbirliğiyle Tomtom Gardens başarısını Avrupa’ya taşıyor.

Krea Gayrimenkul Kemerburgaz'da villa yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal Kemerburgaz'da 21 villanın yer alacağı projesinin Mayıs ayında start alacağını ve projenin iki buçuk yıl sonra tamamlanacağını dile getirdi.

İstanbul'da mahalle bazında dönüşüm yapılmalı!

GYODER Kurucu Başkanı ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal mahalle bazında dönüşümlerin İstanbul'daki kent dokusunu çağdaş niteliğe kavuşturabileceğini kaydetti.

Vera Gayrimenkul Değerleme eleman arıyor!

Vera Gayrimenkul Değerleme, merkezi İstanbul Anadolu yakasında yer alan firmasının büyümekte olan kadrosun gayrimenkul değerleme uzmanı arıyor. İşte adaylarda aranan özellik...

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

Bizim Grup Gayrimenkul satış elemanı arıyor!

Bizim Grup Gayrimenkul konut satışı ve pazarlama konusunda yetiştirilecek satış elemanı arıyor. Başvurular Güneşli Mahallesi Mahmutbey Yolu No:182 Cadde Rezidans satış ofisine yapılıyor.

krea gayrimenkul eleman alımı Haberi

krea gayrimenkul eleman alımı

Merrill Lynch'in ana hissedarı olduğu, gelecek 3 yılda Türkiye piyasasına 1 milyar dolar yatırım yapmaya hazırlanan Krea Gayrimenkul eleman alacak.

Şirketin merkezi Kanlon Ofis Bloğu'nun 3. katında. 

Son başvuru tarihi 15 Ağustos. Eleman alımı yapılacak alanlar şunlar: Yatırım yöneticisi, arazi ve proje geliştirme yöneticisi, inşaat proje sorumlusu, kiralama sorumlusu, muhasebe elemanı, bütçe ve raporlama sorumlusu.

Başvurular [email protected]'a yapılabilecek. Tel: 0 212 353 11 11...