19 / 04 / 2024

krea gayrimenkul hakan kodal

krea gayrimenkul hakan kodal

wwww.emlakkulisi.com için ''Dün başka bir şey söylüyorlardı. Bugün ise bambaşka bir şey'' demeyin. Konuşan Türkiye'nin en büyük gayrimenkul otoritelerinden birisi olan Krea Gayrimenkul'ün CEO'su Hakan Kodal. Ev fiyatları, hangi bölgelerde? Neden düşebilir

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Mars Gayrimenkul 2021'de 55 bin konut satışı hedefliyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinden Mars Investment, bu yıl minimum 500 milyon TL'lik konut satışı hedefliyor. Şirketin genel müdürü Hakan Bucak, sektörün 55 bin konut satışıyla 10 milyar dolar ciroya ulaşacağını öngörüyor.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gemiksiz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün 2021 ütopyası!

GİSP Başkanı Hakan Gümüş, 2021'de gayrimenkul sektöründe geliştirilmesi gereken konuları listeledi. İşte İşte GİSP Başkanı Hakan Gümüş'ün 19 maddelik gayrimenkul sektörü reçetesi...

Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı!

Uluslararası yatırım yönetimi ve gayrimenkul projelerinin uluslararası satış yönetimini yapan Mars Investment'in Genel Müdürü Hakan Bucak, "Türkiye'den bugüne kadar 184 farklı ülke vatandaşı gayrimenkul aldı." diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü baştan yenilendi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektöründe 2020 yılında yaşanan değişimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Aybars Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Aybars Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Akbulut tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar dikkat!

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akçam, gayrimenkul satış işlemlerine ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu.

2020 Ağustos'ta 303 bin 986 gayrimenkul satıldı!

Ağustos ayında 303 bin 986 gayrimenkul satışı gerçekleşti. Konuyla ilgili konuşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''28 Ağustos itibarı ile  konut kredisi hacmi 274 milyar 277 milyon liraya ulaştı'' dedi.

2020'nin 7 ayında 1 milyon 423 bin 627 gayrimenkul satıldı!

Temmuz 2020'de 365 bin 179 gayrimenkul satıldı. İlk 7 ayda toplam gayrimenkul satış sayısı 1 milyon 423 bin 627 oldu. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, tapu harcı ile devletin kasasına toplamda 9,6 milyar TL girdiğini belirtti. 

Gayrimenkul sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifi!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi niteliğinde olduğunu belirtti. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da gayrimenkul danışmanlığı konusunda mesleki belgesi olmadan bu işi kayıtsız yapan kişiler için belge zorunluluğu getirildiğini açıkladı...

krea gayrimenkul hakan kodal Haberi

krea gayrimenkul hakan kodal

Konut piyasası durgun olduğu için konut yapmakta tereddüt ettiklerini belirten Hakan Kodal, şöyle konuştu:

''Sadece alışveriş merkezi yapmak diye bir hedefimiz yoktu. Fon kurulurken alışveriş merkezi ve konut yatırımlarını yüzde 50-50 gibi düşünmüştük. Şu anda alışveriş merkezi yatırımları portföyümüzde üçte iki ağırlıkta.''

Konut piyasasının ekonomik ve siyasi gelişmelere göre şekilleneceğini belirten Kodal, şunları söyledi:

''Ancak artık 2005'i unutacağız. İnanılmaz iyimser hava artık bitti. Piyasa bundan sonra daha yatay seyredecek. Ön satışların daha az olduğu bir sürece giriyoruz. Belki dönem dönem yine ufak bir iyi dalga gelecek, o kadar.''