25 / 04 / 2024

Kredi Kooperatifleri yatırımalrı

Kredi Kooperatifleri yatırımalrı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile ILB Helios Enerji Limited Şirketi arasında, toplam yatırım tutarı 4,5 milyar dolar olan güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda mutabakat zaptı imzalandı.

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Yatırım anahtarı CDS'ler varlık fiyatlarını nasıl etkiler?

Kredi risk primi (CDS), bir çeşit sigorta olarak görev yaparken, yatırımın riskini en aza düşürmek için ödenmesi gereken tutarın hesaplanmasında yardımcı oluyor.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından açıklanan kredi kararı gündeme bomba gibi düştü. Uzmanlar, yeni kararın konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağı, fiyatları düşüreceği görüşünde bulunuyor.

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor! Çay, salça, pirinç dibi gördü! O ürün 9 TL'ye düştü! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 13-31 Ocak tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor. Çay, salça, pirinç dibi gördü. 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yatırımcıya çok önemli uyarı! Kripto parada bir bomba daha!

Kripto para birimi Bitcoin son dönemlerde yükselişini sürdürürken, kripto para piyasalarında ise işler beklendiği gibi gitmiyor. Son olarak uluslararası kripto piyasalarının önemli aktörlerinden kripto varlık kredi platformu Genesis iflas koruma başvurusu yaptı, konuyla ilgili yatırımcılara önemli u

Tarım Kredi'de çamaşır deterjanı 83 TL, çamaşır suyu 39 TL, çay 66 TL! Tarım Kredi kataloğu 30 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Market'inin bu hafta içi geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda pek çok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, aktüel ürünlerin fiyatı kaç TL? İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kredi Kooperatifleri yatırımalrı Haberi

Kredi Kooperatifleri yatırımalrı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden yapılan açıklamaya göre, imzalanan mutabakat kapsamında, Tarım Kredi Kooperatifleri 2 bin 500 çiftçinin projeye iştirakini sağlayacak.


Şirketin yer seçimine uygun olarak, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, proje kapsamında yer alacak çiftçileri belirleyecek, güvenlik, modül temizleme, bitki örtüsü yönetimi için hizmetlerini yürütecek olan çiftçileri tespit edecek. Bunlara ek olarak çiftçilerle firma arasında anlaşma yapılmasına destek verilerek, gerekli organizasyonlar yapılacak.


Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, proje kapsamında toplam 2 bin 500 Mwp gücünde, fotovoltaik santral kurulacağını belirterek, projeyi çok önemsediklerini ve herhangi bir sekteye uğramaması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.


ILB Helios Genel Müdürü Günther Stonig de çiftçilerin yararlanacağı projeyle ayrıca yeni istihdamlar sağlanacağını dile getirdi.


Proje kapsamında, 2014'te 500, 2015'te 1.000, 2016'de...