25 / 04 / 2024

kredide hayat sigortası zorunlu mu

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Devlet Destekli Alacak Sigortası’ndan 50 bin KOBİ yararlandı!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, bu yolla 14 milyar TL’lik bir ticaretin sigortalanmış olduğunu belirterek, “Bu ürün KOBİ’ler için bir hayat sigortası olarak görülebilir” dedi.

Sigorta primi ödeyenlere müjde! Vergi indirimi alabilirsiniz!

Ücretli çalışanlar, kendileri ve aile fertleri için yaptırdıkları hayat sigortası ve sağlık sigortası primlerini ödediklerinde, vergi iadesi alma fırsatı yakalıyorlar. 

Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Önemli bir ilan: Kredi çeken herkesi ilgilendiren bir konu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz! Artık e-Devlet üzerinden başvurarak kredi ödemelerinizi geri alabilirsiniz. Peki Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Başvuran herkes parasını geri alıyor! E-devletten hemen başvuru yapabilirsiniz!

Kredi çeken milyonlarca kişi bu ayrıntıyı bilmiyor.  Kredinin ödenmesini garantilemek için bankanın yaptırdığı hayat sigortasını itiraz etmeniz halinde geri alabilirsiniz. Peki nasıl yapacaksınız? Nereye başvurmak gerekli?

Krediyle konut alanlara tasarruf fırsatı! Yüzde 50'ye denk gelen indirim!

Türkiye’de 2022’nin ilk 10 ayında toplam tüketici kredileri resmi rakamlara göre 990 milyar lirayı aşarken, konut kredilerinin tutar olarak toplam tüketici kredilerindeki payı yaklaşık yüzde 36’ya ulaştı. Kredi Hayat Sigortası tercihinde bilinçli hareket edenler, konut kredisi taksitlerinin en az 2’

Hayat sigortasında prim üretimi yüzde 67,7 arttı

Türkiye Sigorta Birliği verilerine göre yaşam sigortalarında prim üretimi ilk dokuz ayda yüzde 67,7’lik artış gösterirken, police sayısı da 6 milyonu aştı.

Hayat sigortası primlerinin geri alınabileceğini öğrenenler e-Devlet'e yüklendi! Kredi çekenler iptal ediyor

Krediyi çekenler iptal etmeye koştu. Hayat sigortası primleri geri mi alınıyor? İşte detaylar...

Kredi kullananlar dikkat! Mahkemeden hayat sigortası primlerine iade kararı!

Bankalardan kredi kullanımları sırasında zorunlu olarak uygulanan hayat sigortasında dikkat çeken bir mahkeme kararı çıktı. Mahkeme sigorta priminin iadesini isteyen bir tüketiciyi haklı buldu. Söz konusu kararda tüketici aleyhine haksız şart oluştuğu belirtilerek, para iadesine karar verildi...

Konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisi kullanırken başvuru sahiplerine hayat sigortası da kullandırılıyor. Peki, konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisinde kritik sigorta kararı!

Mahkeme, çekilen konut kredisi sırasında yapılan hayat sigortası ile ilgili olarak milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren önemli bir karar verdi. İşte o karar...

Maher Sigorta'dan bina tamamlama sigortası!

Hayat dışı sigortacılık alanında geniş portföye sahip olan Maher Sigorta  bina tamamlama sigortasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Konut kredisi borcu olanlar dikkat!

Bankalardan kullanılan kredilere bağlı olarak yapılan hayat sigortası, kredi borcunun bir tür teminatı. Peki konut kredisinde hayat sigortası zorunlu mu? İşte detaylar...

kredide hayat sigortası zorunlu mu Haberi

kredide hayat sigortası zorunlu mu

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...