26 / 04 / 2024

kredinin faizi

kredinin faizi

Sanayi Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenlemeyle bundan böyle konut kredisi kullanan tüketiciler, bankalarından faizlerin seyrine bağlı olarak faiz indirimi ya da ödeme planlarında değişiklik talep edebilecek. Ancak, bu taleplerde bulunurken, bankaların uyg

Mevduat faizi oranları sorgulama 2024! Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor?

Dün Merkez Bankası faiz kararı belli oldu. Banka 500 baz puan artırarak, mevduat faizlerini de değiştirdi. Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor? Mevduat faizi oranları sorgulama 2024!

Yastık altında parası olanlar bankaların kapısını tıklattı! 100 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar 22 Mart 2024?

Son dönemde faiz oranlarında yaşanan artış, tasarruf sahipleri için de adeta yeni bir gelir kapısı oldu. Peki bankaların Mart 2024 mevduat faizi oranlarında son durum ne? İşte banka banka son dakika mevduat faizi oranları 22 Mart 2024... 

Kredi ile konut ve araba almak hayal oldu! 400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lirayı aşıyor!

Banka kredilerinde yükseliş devam ediyor. Kredi ile ev ve araba sahibi olmak isteyenler ise yüksek faizler altında resmen eziliyor. 400 bin liralık kredinin geri ödemesi şu anda 1 milyon lirayı aşıyor.

Mart 2024 konut kredisi faizleri sil baştan! 1 milyonluk kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar?

Pek çok banka konut kredisi faiz oranlarında değişikliklere gitti. Peki 1 milyon TL'lik kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar? 

Kredi kartı nakit avans faizi ve KMH faiz oranları yükseldi! 

Kredi kartı ile nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4.42'den yüzde 5'e, bankaların kredili mevduat hesaplarının faizi ise yüzde 5'e kadar çıkarıldı.

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

15 bin TL ile 30 bin TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar? 

Türkiye'de bankacılık sektörü, Merkez Bankası'nın son faiz kararları ile beraber hareketli günler geçiriyor. Buna göre, gerçekleştirilen yeni politikalar ve sıkılaştırma adımları, bankalar arasındaki mevduat faizi rekabetini de arttırdı. Buna göre, özellikle, 15 bin ile 30 bin lira arası mevduat yat

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Politika faizi yüzde 45'e yükseldi!

Piyasalar tarafından heyecanla beklenen Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı açıklandı. Karara göre politika faizi yüzde 45'e yükseltildi.

Bankada parası olanlar hemen baksın! Paranız daha çok katlanacak! Mevduat faizi yüzde 52'yi aştı!

Dün açıklanan Merkez Bankası'nın politika faizi yüzde 42,5 seviyesine yükselmesinin ardından mevduat faizleri de yüzde 52'yi aştı.

kredinin faizi Haberi

kredinin faizi


Sanayi Bakanlığı'nın yaptığı düzenleme ile konut kredisi kullanan tüketiciler faiz indirimi, vade değişikliği gibi konularda bankasıyla pazarlık fırsatı netlik kazandı. Buna göre, tüketiciler faizlerin seyrine bağlı olarak ya da bütçelerine göre, aldıkları konut kredisinde istedikleri anda bankaya yapılacak başvuru ile ödeme planında değişiklik yapabilecek. Mortgage öncesinde de bu fırsatı elinde bulunduran tüketiciler için şimdi yönetmeliğin yayınlanmasıyla bu konuda mortgage de netlik kazandı. Ancak bankacılar bu değişiklikler yapılırken bankaların uygulayacağı komisyonlara dikkat çekerek "Tüketiciler bu maliyetleri gözardı etmemeli" uyarısında bulundu.


Yönetmelik yürürlüğe girdi


Mortgage olarak adlandırılan konut kredilerinin yeniden yapılandırılmasıyla ilgili 5582 sayılı Konut Finansmanı Sistemine İlişkin Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkın Kanun ile...