23 / 04 / 2024

kripto para formülleri

kripto para formülleri

Son günlerde yaşanan skandallarla gündem olan kripto borsasına yönelik adımlar atılmaya devam ediyor. Yapılacak olan düzenlemelerle yatırımcıların korunması hedefleniyor. 

ABD G7'de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

ABD G7 toplantılarında, kripto para birimine yönelik gelişmeleri değerlendirecek.

Kripto paralarda FUD paniği!

Kripto paralarda son günlerde yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Borsada işlemler yapanlar FUD paniği yaşıyor. 

Kriptoda yatırım yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son zamanlarda trend haline gelen kripto para varlıkları yatırımcıların iştahını açmaya devam ediyor. Peki kripto borsalarına giriş yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte uzman isimlerden öneriler...

Kripto para için yeni uyarı!

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, kripto paraların yüksek risk taşıdığını belirterek yatırım konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 

Merkez Bankası'nda kripto paralara yönelik düzenleme!

Henüz hukuki altyapısı bulunmayan kripto para borsaları için düzenleme yolda. Merkez Bankası kripto para borsasına yönelik vergi düzenlemesi yapmak için harekete geçti. 

İngiltere'den kripto para açıklaması!

Son günlerde küresel anlamda gündem olmaya devam eden kripto para borsaları ile ilgili İngiltere Merkez Bankasında açıklama geldi. 

Kripto borsası altın fiyatlarını etkileyecek mi?

Kripto para borsalarında yaşanan sert düşüş ile yatırımcı yeniden altına yöneldi Peki kripto para borsalarında yaşanan bu düşüş altın fiyatları etkiliyor mu?

Elon Musk kripto borsasında neyi amaçlıyor?

Tesla'nın CEO'su Elon Musk son günlerde kripto para borsasına yönelik açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor. Peki, Elon Musk kripto paralarına yönelik spekülasyonlarıyla neyi amaçlıyor?

Kripto borsasında yeni trend birimler!

Bitcoin'de yaşanan düşüş ile birlikte kripto para borsa yatırımcıları Bitcoin'den kaçarak yeni birimlere yatırım yapmaya başladı. İşte gelecek vadeden kripto para borsa birimleri...

Kripto borsasını neler bekliyor?

Piyasaya çıktığı günden bu zamana birçok yatırımcısına para kazandıran kripto para bazı yatırımcıları zarar uğrattı. Peki, kripto para borsasını neler bekliyor?

Binance'ın CEO'sundan Elon Musk uyarısı!

Kripto para borsalarında en çok tercih edilen birimlerinden birimi Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, iş insanı Elon Musk'ın değerlendirmelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

ABStocks'tan kriptoya milyon dolarlık yatırım!

ABStocks isimli yazılım firması kripto borsasında yatırımcıyı koruyacak yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu uygulama ile borsada mağduriyetin önüne geçilecek. 

Kripto paralarla ilgili merak edilenler!

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Vedat Karabulut köşe yazısında kripto parayla ilgili sıkça sorulan soruları kaleme aldı. İşte Karabulut'un o yazısı...

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

Mustafa Elitaş kripto para uzmanlarını dinleyecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para konusunda uzman isimlerle, Meclis'te bir araya geliyor.

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kripto para yasasının da hazır olduğuna, yakında meclise geleceğine dikkat çekti. 

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

kripto para formülleri Haberi

kripto para formülleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto para borsalarında meydana gelen vurgun olayları sonrasında düğmeye bastı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; borsaların denetlenip kontrol edileceği yönetmelikle ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor. Bakanlık tarafından hazırlanan düzenlemede sektörde işlem yapan görüşleri de yer aldı. Ek olarak düzenlemede, Avrupa Birliği'nin (AB) kripto varlıklar için hayata geçirdiği regülasyonlarından da faydalanıldı. Mağduriyet yaşanması engellenmesi için borsada yeni birim açılması için izin gerekecek. Yani her isteyen internet sitesi kurup faaliyet yapamayacak.

Düzenlemeye göre; Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK) da denetim gerçekleştirecek. MASK şirket yetkilileri hakkında soruşturma yapacak. Ek olarak web siteleri için belirli güvenlik şartları istenecek. Ayrıca kripto borsasında yatırım yapan vatandaşın parası hemen bir banka ya da kredi kuruluşuna yatırılacak.

Güvenlik önlemleri üst düzey olmalı

Dijital...