26 / 04 / 2024

kripto para haberleri

kripto para haberleri

Küresel kripto para borsalarında Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, halka açılabileceğini dile getirdi.

Bitcoin madenciliğinde büyük değişim!

Bitcoin (BTC) ağına ait veriler, merkeziyetsizliğin önceki yıl artmaya devam etmesi nedeniyle büyük değişim geçirmeye hazırlanıyor.

Kripto para şirketleri için yeni zorunluluk!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan yeni karar doğrultusunda kripto varlık hizmet sağlayıcıları gerektiğinde müşteriler tarafından  gerçekleştirilen işlemlerin gerçek faydalanıcı bilgisini bildirmesinin zorunlu olmasına karar verdi. 

Kripto madencileri Çin'den kaçıyor!

Çin hükümetinin kripto para madenciliğine yönelik aldığı kararlar nedeniyle ülkede kripto para madenciliği azaldı. 

Kriptolarda düzenlemeler sektörün önünü açacak!

Kripto para borsasına yönelik düzenlemeler için geri sayım başladı. İlerleyen günlerde hayata geçecek düzenleme ile borsada denetim kolaylaşacak. 

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto para borsalarında hareketlilik devam ediyor. Fed Başkanı Jerome Powell'in açıklamasının ardından Bitcoin yeniden düşüşe geçti.

Ethereum Bitcoin'i geçecek mi?

Morgan Stanley kripto paralara yönelik yaptığı açıklama ile çarpıcı tahminde bulundu. Stanley Kripto para borsasının ikinci büyük birimi olan Ethereum'un yükselişinin daha da artacağını dile getirdi. 

Kripto paralar için düzenlemeler tamamlanıyor!

Yaşanan vurgun skandalları nedeniyle ülke gündemini uzun süre meşgul eden kripto paralarla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Borsaya yönelik yeni düzenleme için adımlar atıldı. 

Türk kripto para borsası Bitay yurtdışına açılıyor!

Kripto para borsalarında çözüm üreten Bitay faaliyet ağını ABD ve AB ile genişletmek için çalışmalara başladı. 

Tanzanya'dan kripto para adımı!

Kripto paraların yasallaşması için ülkeler tarafından adımlar atılmaya devam ediyor. El Salvador'dan sonra şimdi de Tanzanya'da kripto paraların yasallaşması için hazırlıklara başladı. 

Kripto para yüzünden zarar eden ünlü isimler!

Son aylarda oldukça trend hale gelen kripto para yatırımlarından ünlü isimler de nasibini aldı. Bazı isimler kripto ile kar sağlarken bazı isimler ise büyük kayıplarla karşılaştı.

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Kripto paralarda düşüş devam ediyor!

Kripto para piyasalarında sert düşüş devam ediyor. Kripto para biriminin atası olan Bitcoin 35 bin dolara düştü.

Çin'de kripto para kullananlar tutuklandı!

Çin hükümeti kripto para kullanarak kara para akladıkları belirlenen 1100 kişiyi tutukladıklarını açıkladı.

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto paralarda hareketlilik devam ediyor. Son olarak piyasada en büyük hacme sahip olan Bitcoin  32 bin 400 dolara düşerken toplam piyasa hacmi de 1.49 trilyona indi.

Kripto para dolandırıcılığı 14 milyar dolarla rekor kırdı!

Son bir senedir yatırımcıların ilk tercihi olan kripto para borsası vurgun haberleri nedeniyle de dünya gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. 2021 yılında  kripto para borsasında vurgunlar yüzde 81 oranında arttı.

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

Mustafa Elitaş kripto para uzmanlarını dinleyecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para konusunda uzman isimlerle, Meclis'te bir araya geliyor.

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kripto para yasasının da hazır olduğuna, yakında meclise geleceğine dikkat çekti. 

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

kripto para haberleri Haberi

kripto para haberleri

Dünyanın en büyük kripto para birimlerinde Binance US'in halka açılabilir. Hürriyet'te yer alan habere göre; firmanın CEO'su Changpeng Zhao konuyla ilgili açıklama yaptı.

Brian Brooks tarafından yönetilen ve Binance’den ayrı bir kuruluş olarak faaliyette olan San Francisco merkezli kripto para borsası Binance US, Binance’in karşılaştığı düzenleyici problemlere rağmen hisselerini bir ABD borsasında alıp satmaya başlamak istiyor.

Zhao söz konusu açıklamayı Cuma günü Siam Commercial Bank of Thailand tarafından düzenlenen REDeFINE Tomorrow etkinliğinde yaptı.

Tayland'da Siam Commercial Bank'ın girişim sermayesi bölümü SCB 10X tarafından yapılan etkinlikte açıklama yapan Zhao, "ABD'deki ortağımız potansiyel halka arzı değerlendiriyor. Ancak halka açılma henüz kesin değil" diye konuştu.

Zhao, Binance'nin kendisinin halka açılmasının hedeflemediğini fakat ilerleyen dönemlerde planların değişebileceğini de dile getirdi.

Bitcoin yeniden yükselişe...