28 / 03 / 2024

kripto para kararları

kripto para kararları

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

Mustafa Elitaş kripto para uzmanlarını dinleyecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para konusunda uzman isimlerle, Meclis'te bir araya geliyor.

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kripto para yasasının da hazır olduğuna, yakında meclise geleceğine dikkat çekti. 

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

kripto para kararları Haberi

kripto para kararları

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Merakla beklenen toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı.

Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...
 

Merakla beklenen kripto para toplantısının ikinci bölümünde uzun zamandır hazırlıkları yapılan kripto paraların düzenlemesi masaya yatırıldı. Henüz tamamlanmayan ve yasa haline gelmesi planlanan söz konusu taslağın içeriğine göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), sermaye piyasası araçlarının kripto paralar olarak ihracına yönelik esasları belirleyebilecek.

Kriptokoin'den Buğra Çağlar'ın haberine göre, son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paranın türüne bağlı olarak, Merkez Bankası, Ticaret Bakanlığı ve Sermaye Piyasası Kurulu’na çeşitli cezalar ve kısıtlamalar için bağımsız şekilde izin verebilecek. Yine aktarılan detaylara göre,...