19 / 04 / 2024

kripto para piyasası dolandırıcılık

kripto para piyasası dolandırıcılık

Kripto paralar artan sayıları, yükselen piyasa değerleri ve işlem hacimlerine karşı birçok risk barındırıyor ve son günlerde dolandırıcılıklar artıyor...

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Bitcoin ve kripto para piyasası bu hafta hangi verileri takip edecek?

Kripto piyasası zorlu bir haftayı geride bıraktı. BTC pazartesi günü 26.100 dolarla haftaya başlarken, perşembe 28.142 doları gördü. 4-8 Eylül haftasında ise yatırımcıları bekleyen bir çok gelişme olacak.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

Kripto para piyasasında deprem! Dev şirket o pazardan çekildi 

Kripto para piyasasında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip ve dünya genelinde popülerlik kazanmış kripto para borsalarından biri olan Binance, beklenmedik bir şekilde Kanada pazarından çekilme kararı aldı. İşte detaylar.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

FED başkan yardımcılarının şahin açıklamaları piyasalarda risk iştahının düşmesine sebep olmuştu. Peki kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Kripto Para Yatırımcılarının Dikkatine: Bu 5 Altcoin Düştü!

Analist, Casper'ın (CSPR) yükselen bir destek çizgisini takip ettiğini belirtiyor. Analist, geçen hafta tüm kripto para piyasasında en çok düşen beş altcoini inceliyor.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

kripto para piyasası dolandırıcılık Haberi

kripto para piyasası dolandırıcılık

Son günlerde Türkiye’de kripto para borsalarına ilişkin dolandırıcılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. CNN Türk'te yer alan habere göre; her şey bununla sınırlı değil. Yani insanları kripto paralarla dolandırmak amacıyla yapılan tek şey borsa kurup, kasadaki paraları çalarak ortadan kaybolmak değil. 

Bazı kişiler internet üzerinden açtıkları hesaplarla da insanları kandırıyor ve kripto varlıklarına çökmek için tuzaklar kuruyor. Konunun son örneği ise Twitter’da yaşandnı.

Twitter’da bir dolandırıcı açtığı Binance Destek hesabı ile milyonlarca TL bedelli Bitcoin’i kendi hesabına aldı.

Dolandırıcı açtığı hesapta bir havuz oluşturduğuna ve kendisine yollanın BTC’yi 5X yaparak geri vereceğini vadetti. Elbette sizin de tahmin edebileceğiniz üzere böyle birşey olmadı.

Dolandırıcıların bu şekilde 11 kişiden 8 BTC’den fazla çaldığı ileri sürüldü. Bunun da anlamı şu:

-Dolandırıcılar kısıtlı kişi ile büyük oranda...