25 / 04 / 2024

kripto paralar değerlenecek mi 2021

kripto paralar değerlenecek mi 2021

Kripto paralarda Ekim'de başlayan güçlü artış süreci ABD Başkanı Joe Biden'ın altyapı yatırım paketine attığı imzayla sona erdi. Peki kripto paralarda son durum ne oldu? Analistler kripto para piyasasıyla ilgili neler diyor? İşte ayrıntılar...

Kripto paralar gelişmekte olan ülkelerin odağında!

ABD ve İngiltere gibi gelişmiş ekonomilerin hala şüpheli baktığı kripto para birimleri, gelişmekte olan ülkelerde daha fazla destekle karşılaşıyor. Uzmanlar, bu hareketin Bitcoin adaptasyonunu yükselteceğine ilişkin tereddütler olduğunu belirtiyor.

Kripto paralar balon mu?

2008'de ABD'de meydana gelen büyük emlak krizini tahmin eden ve kendi cebini doldurmasının yanısıra fonuna da milyarlarca dolar kazanç sağlayan ünlü hedge fon yöneticisi John Paulson, "Ben kripto paralara hiçbir şekilde inanmıyorum. Bunların hepsi balondur" dedi.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Fed’in faiz kararı sonrası Altın ve Bitcoin'de neler olacak?

Fed’in atacağı adımların görülmesi ile beraber bir süredir bekleme moduna geçen değerli metallerin ve kripto paraların yeni bir yükseliş trendine girebileceği belirtiliyor. Fed, merakla beklenen faiz kararını 2 Mayıs tarihinde açıklayacak.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Bitcoin'de büyük kayıp! Yatırımcının keyfi kaçtı

Bitcoin yüzde 8.4 değer kaybederek yaklaşık 3 ayın ardından ilk kez 20.000 doların altına düştü. Düşüş piyasa geneline yayılırken kripto paraların toplam piyasa değeri 68 milyar dolar düşmüş oldu.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

ABD TÜFE rakamları kripto paralara pozitif yansıdı!

Bir süredir küresel piyasalardan ayrışan kripto paralar, ABD’de açıklanan tüketici enflasyon verisinden sonra toparlandı. 

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

kripto paralar değerlenecek mi 2021 Haberi

kripto paralar değerlenecek mi 2021

Kripto para piyasalarında sert düzeltme hareketi ortaya çıktı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; 69 bin dolarla rekor kıran Bitcoin, 60 bin dolara kadar düştü. Düşüşün nedeni olarak; ABD Başkanı Joe Biden'ın kripto paralarda vergi raporlama zorunluluğunu da kapsayan altyapı yatırım paketine imza atılması gösteriliyor.

KRİPTO PARA VERGİ RAPORLAMA ZORUNLULUĞU

Kripto paralar rekor seviyelerden uzaklaşıyor. Ekim ayı ile başlayan güçlü yükseliş süreci ABD Başkanı Joe Biden'ın attığı imzayla sona erdi.

ABD Başkanı Joe Biden, kripto para vergi raporlama zorunluluğunu da kapsayan altyapı yatırım paketine imza attı. Bu da kripto para işlemi gerçekleştirenler için yükümlülük getireceğinden kripto para piyasalarında sert düşüşler kaydedildi. Bitcoin liderliğinde başlayan düşüş Ethereum'la sürdü ve genel olarak kripto para piyasalarında yayıldı.

TÜM BROKERLAR RAPORLAMA ZORUNLULUĞUNA GİRDİ

ABD...