20 / 04 / 2024

kripto paralar değerlenecek mi

kripto paralar değerlenecek mi

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olan Goldman Sach, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Milyonlarca yatırımcı kripto para piyasalarında yaşanan son dakika gelişmelerini ve uzmanların Bircoin ile kriptolara ilişkin açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? Bitcoin ve diğer kriptoları neler bekliyor?

Bitcoin düşüş trendini kırdı! Kripto paralar değerleniyor mu? Yatırımcılar dikkat!

Bitcoin’de 9 haftadır devam eden düşüş trendi biterken, lider kripto para haftanın ilk iş gününe 30 bin seviyesini aşarak başladı. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin'deki yükseliş sürecek mi? Kripto para piyasalarını neler bekliyor? İşte yatırımcıların merak ettiği o soruların yanıtları...

Kripto paralarla ilgili şok uyarı! Kriptolara yatırım yapanlar dikkat! 

ECB Başkanı Lagarde, kripto paraların "değersiz, beş para etmez" olduklarına dikkat çekerek, piyasaya ilişkin düzenlemeler yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

Bitcoin 30 bin doların altına düştü! Uzmanlardan son dakika kripto uyarıları geldi! 

Bitcoin 30 bin doların altına kadar geriledi. Avrupa ve ABD, kripto uyarılarını yineleyerek, piyasayla ilgili kaygıları açıkladı...

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Kripto paralarda Nisan ayında düşüşler başladı. Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin ve Ethereum değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Bitcoin günlük yüzde 3.8 değer kaybederek 38 bin dolar seviyesine düşerken, Ethereum'da da yüzde 4.5 oranında değer kaybı yaşandı ve 2 bin 530 dolara kadar düştü...

Bitcoin'de zaman daralıyor! Dikkat! Dip geliyor mu?

Bu hafta makro piyasalar düşüşe geçiyor, Bitcoin, Ethereum ve Tether değerlenecek mi, kripto para analistleri açıkladı...

Kripto para sistemindeki merkeziyetsiz platformlar nasıl işliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarıyla ve kripto para sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı. 

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığının tanınmasıyla beraber küresel piyasalarda ve kriptolarda sert değer kayıpları kaydedildi. Kriptoların devi Bitcoin yüzde 7, Ethereum da yüzde 8'e yakın kayıplar gördü.

Kripto paralarda Ukrayna-Rusya etkisi! Son durum korkuttu!

Kripto para piyasalarında Ukrayna-Rusya arasındaki gerilim ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gerçekleştirileceği faiz yükselişinin yakınlaşması sebebiyle Bitcoin ve Ethereum ilk sırada olacak şekilde kripto piyasalarında düşüş eğilimi devam ediyor. 

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?

Kripto paralarda meydana gelen değer kaybı bütün dünyada paniğe neden oldu. Kısa vadede piyasanın amiral gemisi olan Bitcoin'in 29-40 bin seviyesinde kalacağı görüşünü savunuyor. Peki Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu.

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Kripto para piyasalarının ABD'nin düzenleme girişimlerini, Fed kararını ve Ripple davasını izlediği belirtiliyor. Ocak'ta sert düşen Bitcoin 40 bin dolar seviyesine geçerek 44 bin dolar seviyelerini görürken, kriptolar Fed kararı ve ABD'nin atacağı düzenleme adımlarının ardından yaşanacak gelişmeler

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paralar kritik eşikte yönlerini bulmak için çalışırken analistler Bitcoin’de 40 bin 500 doların altında kapanışların sert düşüşler getirebileceğine ilişkin uyarı yaptı.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Fed’in faiz kararı sonrası Altın ve Bitcoin'de neler olacak?

Fed’in atacağı adımların görülmesi ile beraber bir süredir bekleme moduna geçen değerli metallerin ve kripto paraların yeni bir yükseliş trendine girebileceği belirtiliyor. Fed, merakla beklenen faiz kararını 2 Mayıs tarihinde açıklayacak.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Bitcoin'de büyük kayıp! Yatırımcının keyfi kaçtı

Bitcoin yüzde 8.4 değer kaybederek yaklaşık 3 ayın ardından ilk kez 20.000 doların altına düştü. Düşüş piyasa geneline yayılırken kripto paraların toplam piyasa değeri 68 milyar dolar düşmüş oldu.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

ABD TÜFE rakamları kripto paralara pozitif yansıdı!

Bir süredir küresel piyasalardan ayrışan kripto paralar, ABD’de açıklanan tüketici enflasyon verisinden sonra toparlandı. 

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

kripto paralar değerlenecek mi Haberi

kripto paralar değerlenecek mi

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olarak tanıanan Goldman Sach, sık sık kripto para birimleri ile ilgili yaptığı çalışmalar ile gündeme geliyor.

ABD'nin en büyük yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sach, sık sık kripto para birimleri ile alakalı yaptığı çalışmalarla dikkat çekemeyi başarıyor. Elde edilen son bilgilere göre; Goldman Sachs, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

İşte diğer ayrıntılar...

Kripto para piyasası geçtiğimiz haftalarda yaşadığı çöküşün etkisinde hala çıkamadı ancak, büyük finans kurumları yeni varlık sınıfının sunabileceği imkanları değerlendirmeye sürdürüyor. Goldman Sachs, Asya’daki ilk Bitcoin vadeli işlemlerii başlattı.

coinkolikcom'da yer alan habere göre; Asya Pasifik CEO’su Brad Howell,...