25 / 04 / 2024

kripto paralar fed kararı

kripto paralar fed kararı

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararı kripto paraları da etkiledi. Peki faiz kararı sonrasında kripto paralar ne oldu?

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Kripto paralar dipten çıkmak için işaret arayışında! Bitcoin'de son durum ne? 

Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını durduracağı ile ilgili kuvvetli işaret arayışında. 

Fed’in faiz kararı sonrası Altın ve Bitcoin'de neler olacak?

Fed’in atacağı adımların görülmesi ile beraber bir süredir bekleme moduna geçen değerli metallerin ve kripto paraların yeni bir yükseliş trendine girebileceği belirtiliyor. Fed, merakla beklenen faiz kararını 2 Mayıs tarihinde açıklayacak.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Bitcoin FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı!

Kripto paraların şahı olaran bilinen Bitcoin, yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı. İşte kripto paralarda son durum...

Kripto paralarda ‘Fed’ sevinci! Fed kararı ile Bitcoin hızlı yükselişte! Kripto paralarda yeni yol haritası ne olacak?

Piyasalar tarafından merakla beklenen FED kararı açıklandı. Banka, beklentiler doğrultusunda politika faizini 25 baz puan artırırken, bu kararın ardından kripto paralarda hareketlilik başladı. Uzmanlar, gelecek dönemde neler bekliyor? İşte tahminler…

Kripto paraların şahı Bitcoin, FED toplantısını bekliyor!

FED öncesi piyasaların riskli varlıklardan kaçış isteği son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para piyasasını da etkiledi. Hafta sonu 24 bin doların kıyısına kadar gelen Bitcoin, 22 bin 00 dolar seviyesine çekildi. 

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

Bitcoin'de yükseliş sürüyor. Kriptocuların gözü bu haberde!

Kripto paralar Fed'in çarşamba günü açıklayacağı faiz kararı öncesinde haftaya yükselişle başladı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

kripto paralar fed kararı Haberi

kripto paralar fed kararı

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararından kripto paralar da payını aldı. 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda söz konusu faiz kararı sonrası bir rahatlama yaşandı. 

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin ile ilgili açıklamalar yaptı. 

İşte kripto paralarla ilgili son durum...

Süllü, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  "Piyasalarda beklenen senaryo gerçekleşti, FOMC faizleri 25bp artırdı, şahin tonlamalı projeksiyon gerçekleşti ve Powell da üzerine düşen konuşması ile karşımızdaydı. Beklenen dışında bir şahinleşme görülmediği için piyasa dolar yönlü fiyatlamadı, rahatladı ve ABD endeksleri günü artıyla kapattı. Fakat DOT plota bakıldığında bundan sonra yılın geri kalanında var olan 6 toplantıda faiz artırımı bekleniyor ve hatta önümüzdeki toplantıda 50bp faiz artırımı daha yüksek...