24 / 04 / 2024

Kripto varlık platformları para transferi

Kripto varlık platformları para transferi

Yapı Kredi'nin yaptığı açıklamaya göre, kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den gerçekleştirilebilecek...

IOSCO'dan kripto varlık düzenlemesi!

Uluslararası Sermaye Piyasaları Düzenleyicileri Örgütü (IOSCO), kripto varlık ve pazarlarının düzenlenmesine ilişkin ilk küresel yaklaşımı 18 tavsiye kuralıyla açıkladı.

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Avrupa Birliği, kripto varlık tutan bankalara katı kurallar getiriyor!

Avrupa Parlamentosu (AP) komitesi, bankaların risklere karşı ellerinde olan kripto varlıkları tamamen karşılamaya yetecek kadar sermaye tutmaları şartını getirecek olan düzenlemeyi resmeb onayladı.

Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Kripto varlık platformu Huobi’de tehlike çanları çalıyor. 30 günlük sure içinde yüzde 30 değer kaybeden şirket çalışanlarının da yüzde 20’sini işten çıkarmaya hazırlanıyor.

İngiltere’den yabancı kripto yatırımcısına büyük müjde!

Son dönemlerde ekonomisinde önemli sarsıntılar yaşayan Birleşik Krallık hükümetinden, kripto varlık yatırımcılarına yeni yılda müjdeli bir haber geldi.

AB kara para ve kripto varlıklar konusunda yeni önlemler alıyor

AB kara paranın ile mücadele ve kripto varlıkların alım satımıyla ilgili yeni yasal düzenlemeler getirmeye hazırlanıyor. Nakit ödemelere sınırlama getirilirken kripto varlık alım satımında ise kimliklerin daha şeffaf olması hedefleniyor.

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Kripto varlıklardaki düşüş sürerken borsadaki yükseliş ise dalgalı bir şekilde devam ediyor. Ekonomist Uğur Gürses, bu iki yapıda da şu anda saadet zincirine benzer bir yapının oluştuğunu ve finansal okur yazarlığı olmayan yeni yatırımcı profilinin büyük balinalara yem olduğunu dile getirdi.

Kripto varlıklarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar oldu? İşte 1 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto varlık piyasası, FED’in son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar düşmüştü. Haftaya da  sert bir düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar hafifçe yükselerek psikolojik sınırın üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Kripto varlıklar neden değer kaybediyor? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar oldu? İşte 31 Ağustos 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, ABD Merkez Bankası’ndan gelen mesaj sonrasında 20 bin doların altına gerilemişti. Haftaya da düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto varlıklar küçük bir yükselişle kritik eşiğin üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe alıyor! İşte şartlar

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı arıyor. Garanti BBVA kripto varlık uzmanı ilanında aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar!

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance yaptığı açıklamada, Bahreyn Merkez Bankası'ndan (CBB) küresel kripto varlık servis sağlayıcı lisansı aldığını kaydetti.

AK Parti'de kripto varlık toplantısı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto varlıklarla ilgili olarak sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye'de kripto varlık platformlarına yönelik ilk ceza kesildi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance şirketine, yapılan yükümlülük denetiminde tespit edilen ihlallerle ilgili olarak en üst limit olan 8 milyon TL idari para cezası kesildiği belirtildi.

Kripto varlık platformları para transferi Haberi

Kripto varlık platformları para transferi

Kripto varlıkların alım ve satımlarının gerçekleştirilebildiği kripto para borsalarına para transferi artık Yapı Kredi Mobil'den de yapılabilecek.

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar, Yapı Kredi Mobil üzerinden Btcturk ve Paribu kripto para borsalarına IBAN veya hesap bilgisi girmeden 7/24 para yollayabilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kullanıcıların, kripto varlıkların alım ve satımlarının gerçekleştirilebildiği kripto para borsalarına para gönderebilmek için "Kripto Platform İşlemleri" menüsünden istedikleri kurumu seçerek yalnızca tutar bilgilerini girmeleri yeterli.

- Varlıklar dijitalleşiyor

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Yapı Kredi Operasyondan Sorumlu Yöneticisi (COO) Cahit Erdoğan, değişen ihtiyaçlara daha hızlı adapte olarak her zaman için ihtiyaçlara yönelik hizmetler sağladıklarını kaydederek, şunları kaydetti:

"Dijitalleşme, tüm dünyada alışkanlık ve rutinleri değiştiriyor. Bununla birlikte teknolojinin gelişmesi ve dijitalleşme hızının artmasıyla birlikte varlık kavramı...