28 / 03 / 2024

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat adres 

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat adres 

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Bat tarafından kuruldu.

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Bat tarafından kuruldu.

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkay Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Altyapı Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Tuncel tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Kristal Şehir’de teslimat gecikti!

İHLAS İnşaat’ın Esenyurt’ta 2011’de başladığı 4 bin 655 konutluk Kristal Şehir projesinde konut teslimleri gecikti. 2014’de teslim edilmesi gereken evlerin, plan değişikliği ve altyapı engeline takıldığı belirtildi.

Zile 2. Etap TOKİ'de altyapı ve peyzaj çalışmaları başladı!

Nakkaş Mahallesi Müftü Arif Kılıç Caddesi eski terminal alanına 332 adet 2.Etap konutlar 3+1 ve 2+1 şeklinde yapım konutların altyapı ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacer Uğur tarafından 40 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Türkerler Altyapı Peyzaj ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Altyapı Peyzaj ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde, 16 Mart 2015'te Yusuf Kişi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Peyzaj Mimarları Odası 10. Kalkınma Planı'nı tartışacak!

Peyzaj Mimarları Odası'nın düzenleyeceği panelde kentsel dönüşüm ve konut, kentsel altyapı, mahalli idareler, kırsal kalkınma, çevrenin korunması, toprak ve su kaynaklan yönetimi gibi konu başlıkları tartışılacak...

Avrupa Konutları Ispartakule-3'de peyzaj işleri kabulü yapıldı!

Avrupa Konutları Ispartakule-3'deki 1A, 1B, 2A, 2B, 3A, 3B, 4A, 4B, 5A, 5B, 6. Blok İnşaat İşleri ile Altyapı, Çevre Düzenleme ve Peyzaj İşleri İmalatları'nın Kısmi Geçici Kabul İşlemleri tamamlandı

Avni Çelik: Yabancıya satışta altyapı şart!

Yabancıya konut satışını 'ihracat' olarak nitelendiren Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, öncelikle altyapının hazırlanması gerektiğini ifade etti

Varyap Meridian'in B ve C bloklarının peyzaj işi onaylandı!

Varyap Meridien'in B ve C bloklarının çevre düzenlemesi, adaiçi altyapı imalatları ve peyzaj işi kabul tutanağı onaylandı

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat adres  Haberi

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat adres 

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Bat tarafından kuruldu.

Kristal Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat Yurt içi ve yurt dışında inşaat ve taahhüt işleri yapmak, ihale, artırma ve eksiltmelere katılmak, özel inşaatlar yapmak, inşaat malzeme ve makinelerinin alımını satımını, imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak, inşaat malzeme ve makinalarının toptan ve perakende ticaretini yapmak, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, çelik kontsrüksiyondan...