24 / 04 / 2024

Kruvaziyer turizm 2015

Kruvaziyer turizm 2015

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolgar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

Galataport, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak!

"Şu dönemde Galataport projesini yapıyorsunuz Doğuş Grubu’yla. Günde 2-3 gemi gelirken İstanbul’a, artık kruvaziyer turizm bitiş noktasına geldi. Biz ne yaptık? diyor musunuz?" sorusuna İş adamı Serdar Bilgili, "Galataport İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak" dedi.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Turizm sektörü 2015 yılında 5 milyar dolar zarar edecek!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile TÜROFED’in 10. Yılını değerlendirerek turizm sektörü ile ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Osman Ayık, “2015 yılı kaybımız yaklaşık 5 milyar doları bulacak” dedi

Turizm gelirleri 2015'in ilk çeyreğinde yüzde 1,3 arttı!

TÜİK 2015 yılı I. Çeyrek (Ocak-Mart) ‘Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 artarak 4 milyar 868 milyon 890 bin dolar oldu.

Akdeniz kruvaziyer turizminde lider olma hedefinde!

Türkiye Kruvaziyer Platformu, 2. Genel Toplantısını geçtiğimiz haftalarda Ankara 'da yaptı. Toplantıya, 16 farklı limanla kentin temsilcileri, kruvaziyer turizm acenteleri katıldı.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

2015'te turizm sektöründe yüzde 6 artış bekleniyor!

Turizm sektörü 2014’ü beklentiler çerçevesinde 41.4 milyon turist ve 34.3 milyar dolar gelirle kapattı. Alternatif turizm alanlarının ön plana çıkacağı 2015’te ülkeye gelen ziyaretçi sayısının yüzde 6 artış göstereceği tahmin ediliyor

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Eyüp Karadolap Mahallesi 'nde, Deniz Elashval Müdürlüğü 'nde kuruldu.

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi 20 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih Alemdar Mahallesi'nde, Volkan Uğdur Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Kruvaziyer turizm 2015 Haberi

Kruvaziyer turizm 2015

İSVİÇRE'nin Cenevre kentinde dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin tepe yöneticileri ile bir araya gelen İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer müjdesi getirdi. 

Demirtaş, MSC'nin yıl boyunca İzmir'e yeni gemilerle 68 sefer yapacağını belirterek, "Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok" dedi. 


İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş. son günlerde kamuoyunda gemi turizmi üstüne herkesin bir şeyler söylediğini hatırlatarak İzmir'i hiçbir kruvaziyer firmasının pas geçmesini istemediklerini belirtti. Demirtaş, "İzmir 3 yıl üst uste Avrupa'nın En İyi Kruvaziyer Destinasyonu seçildi. Firmalar da İzmir'den çıkmak istemiyor, ama biz de 10 yıldır vaat ettiklerimizin pek çoğunu yapamadık" dedi. 


46'DAN68'E ÇIKIYOR 

İTO Turizm Müdürü Mine Güneş Kaya ile birlikte MSC Crociere Başkanı ve CLIA (Kruvaziyer Hatları Uluslararası Birliği) Avrupa Başkanı Pierfrancesco Vago, MSC...