28 / 03 / 2024

ksk Muharrem Candaş Spor Salonu

ksk Muharrem Candaş Spor Salonu

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını, Muharrem Candaş Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürdü. Tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Gülant Candaş, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi firmalarda görev aldı? Batısöke Çimento Sanayi’nde hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Gülant Candaş ile ilgili merak edilenler...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi, borsa yüzde 6 yükseldi!

Borsa gün içinde sert yükselişler sergilerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklaması ile borsa yüzde 6 yükseldi. 

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili çağrıda bulundu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Candaş Petrol İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candaş Petrol İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmce'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Candaş Ozan Yetkin tarafından kuruldu.

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Muharrem Erkek'ten Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi hakkında açıklama yaptı.

Candaş Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Candaş Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Döne Candaş tarafından kuruldu.

ksk Muharrem Candaş Spor Salonu Haberi

ksk Muharrem Candaş Spor Salonu


Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını, Muharrem Candaş Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı, judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarının hayat bulacağı tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Karşıyaka Belediyesi, geçen haziran ayında Girne Kültürpark içerisinde temeli atılan ve Karşıyakalı efsane Güreşçi Muharrem Candaş'ın adı verilen çok amaçlı spor salonunu, törenle hizmete açtı. Açılış törenine; CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Belediye eski Başkanı A.Kemal Baysak, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Muharrem Candaş'ın aile bireyleri, Karşıyaka'nın ve spor camiasının tanınmış isimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. Başkan Akpınar; Candaş'ın torunu Pırıl Candaş'a çiçek takdim etti.

5 BİN KİŞİ FAYDALANACAK

Yaklaşık 500 metrekarelik alan üzerine...