17 / 04 / 2024

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz

Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerine yönelik "gayrimenkul değerleme" eğitimi düzenledi. KTO Başkanı Hiçyılmaz, odada tabandan gelen istekleri yönetim kuruluna ulaştırarak sorunları çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.

İnşaatta Haziran ayında yüzde 7.3 istihdam sağlandı!

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz, işsizlikte asıl kaygı verici olan durumun genç işsizlik oranındaki sürekli yükseliş olduğunu belirterek, "Genç işsizlik oranı %17,7 düzeyine kadar ulaştı" ifadelerine yer verdi.

Mahmut Hiçyılmaz: Kayseri'de inşaat sektörü çok dinamik!

Kayseri Ticaret Odası'nda (KTO) düzenlenen inşaat sektörü genişletilmiş komite toplantısı yapıldı. Toplantıda inşaat sektörünün sıkıntıları ve sektörden talep edilen konular görüşüldü.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın açıklamaları TBMM'de!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklamaları ve belediyecilik faaliyetleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı...

KTO'nun yeni hizmet binası yıl sonunda hizmete açılacak!

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve protokol üyeleri, yapımı devam eden KTO Hizmet Binası inşaatını gezdi. Mahmut Hiçyılmaz, inşaatın son durumu hakkında bilgi vererek yıl sonunda hizmete açılacağını belirtti.

Mahmut Hiçyılmaz: Emlakçı algısı değişmeli!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz gayrimenkul yönetimi ve denetimini kapsayan kanunların olmayışı nedeniyle bazı sorunlar olduğunu söyleyerek, emlakçı algısının değişmesi gerektiğini vurguladı.

KTO yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının temeli atıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin Türkiye’de kalkınma konusunda öncü ve örnek bir şehir olduğunu söyledi.

KTO’nun yeni binası için mimari yarışması düzenlenecek!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeni hizmet binası yapımı için açılan “Kayseri Ticaret Odası Hizmet Binası Ulusal Mimari Fikir Yarışması” başvurularının devam ettiğini söyledi...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu, Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel'i ağırlıyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak:Balkan Atletizm Şampiyonası'na hazırız!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, mart ayında düzenlenecek Balkan Atletizm Şampiyonası'na 300 sporcunun katılacağını belirterek, "Bütün resmi kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızla bu uluslararası organizasyona hazırız" dedi

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Haberi

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz

KTO tarafından kentteki bir restoranda düzenlenen eğitimin açılışında konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, göreve geldikleri günden itibaren üyelerle istişareye önem verdiklerini, bu kapsamda meslek komitesi, genişletilmiş meslek komitesi ve istişare toplantıları yaptıklarını belirtti.


Hiçyılmaz, odada tabandan gelen istekleri yönetim kuruluna ulaştırarak sorunları çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.


Eğitim konusuna da değinen Hiçyılmaz, "Gayrimenkul danışmanlığını ülkemizde herkes yapıyor. Bir statüye kavuşmadı maalesef. ABD'de bu alanla ilgili kanun 1960 yılında çıkmış, bizim ne kadar geciktiğimiz ortada. Ülkemizdeki emlakçı algısı değişmeli. Herkesin yapabildiği bir meslek olmamalı. ABD'de bu mesleği yapanların yüzde 70'i üniversite mezunu. Bizde de bir an önce bu mesleği yapacaklar için belirli sınırlar çizilmeli" diye konuştu.


Toplantıda gayrimenkul uzmanı Mustafa Öztürk tarafından üyelere eğitim...