25 / 04 / 2024

küba ev kiralama

küba ev kiralama

Dünyada en çok görülmek istenen ülke olan Küba'da evler ikiye ayrılıyor. Ülkede konutların bir kısmı sadece Kübalılara kiralanabilirken, bir kısmının yabancılara kiralanmasının onayı verilmiş...

Blueground ile ev kiralama işi kökten değişiyor!

Blueground ev kiralama işini kökten değiştirebilir. Dünyanın 12 kentinde 3 bin üzerinde konutu yöneten girişim, yeni yatırım turunda milyar dolar değerlemeyi görebilir…

Global 360 Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Elektrikli Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global 360 Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Elektrikli Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altınışık tarafından kuruldu.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı mı?

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı mı? Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Emeklilerin düşük bedelle ev sahibi olması için teklif verildi!

Emeklilerin düşük bedelle ev sahibi olması için 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi...

Robben Jannat Emlak Danışmanlık Turizm Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Robben Jannat Emlak Danışmanlık Turizm Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Nahed Awad, Marıa El Haddaouı ve Mohsen Ewaıda ortaklığında kuruldu.

Vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi!

Başvuruları 27 Ağustos'ta sona eren vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi. Vergi barışı kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırması için 5 milyon 651 bin 84 mükellef başvuru yaptı.

Köyde ev yapma maliyeti 2019!

Köyde ev yapma maliyeti inşaat türüne göre değişebiliyor. Köyde genelde basit inşaatlar yapılıyor. Peki, 2019'da köyde ev yapmak kaça mal olacak?

Kıvanç Tatlıtuğ Ayvalık’tan ev aldı!

Kazandığı parayla gayrimenkul yatırımı yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ayvalık’tan ev aldı. 

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Varol Tezmen'den Küba'ya iltica girişimi!

Konut satış piyasasının "dinazor" müdürlerinden Varol Tezmen'in Küba'ya iltica girişiminde bulunduğu öğrenildi…

Çin Blockchain tabanlı ev kiralama platformu başlattı!

Çin'in e-ticaret sitelerinden biri olan Alibaba'da 3,5 milyon şirket faaliyet gösteriyor. Alibaba'nın sahip olduğu Ant Financial, bir Çin Blockchain ev kiralama platformu başlattı. 

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018!

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

küba ev kiralama Haberi

küba ev kiralama

UNESCO'nun yaptığı araştırmaya göre, Küba dünyada en çok görülmek istenen ülke. Dünyadaki gelişmelerin de merakı içinde olduğu ülke kendi içinde yeni devrimlere kontrollü bir şekilde göz kırpıyor.

Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre, mülkiyet edinme gibi haklara kavuşan Küba'da evler ikiye ayrılıyor. Bir kısmı sadece Kübalılara kiralanabilirken, bir kısmının yabancılara kiralanmasının onayı verilmiş. Hangi evin hangi kesimce kiralanabileceği girişindeki tabeladan belli oluyor. Turuncu çapa simgesi olanlar sadece Kübalılara, mavi çapası olanlar yabancılara...