29 / 03 / 2024

Kubilay Umul kim

Kubilay Umul kim

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kubilay Umul, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Komite Başkanı oldu!

Mevzii imar planını kim yapar?

Mevcut planların yerleşmiş nüfusa yetersiz kalması veya yeni yerleşim alanlarının kullanıma açılması gereğinin ve sınırlarının ilgili idarece belirlenmesine mevzii imar planı deniyor. Peki, mevzii imar planını kim yapar?

Dükkan çöp vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisi olarak da bilinen çöp vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için ödeniyor. Peki, dükkan çöp vergisini kim öder?

Emlak vergisini kim tahsil eder?

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisini kim tahsil eder? Emlak vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Kubilay Umul kim Haberi

Kubilay Umul kim

Nurol GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 13.06.2014 tarih ve 2014/15 sayılı kararıyla;


Şirketimizin 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve tebliğlerine uyum gereği;


Kurumsal Yönetim Komitesine Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Alican SANSAR' ın atanmasına ve son durum itibariyle Kubilay UMUL (Komite Başkanı) Numan KEPOĞLU (Komite Üyesi) Alican SANSAR (Komite Üyesi) olarak görevlendirilmesine,


- Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitelerin de ise Numan KEPOĞLU (Komite Başkanı) Kubilay UMUL (Komite Üyesi) olarak devam etmesine, 


- Yönetim Kurulu Raporlama ve Sekreterya işlemleri için Alican SANSAR 'ın yetkili kılınmasına karar verilmiştir.


Kamuoyunun bilgilerine arz...