27 / 04 / 2024

Küçük ev eşyaları

Küçük ev eşyaları

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, günümüz koşulları nedeniyle daralan evlerimizi nasıl daha işlevsel hale getirebiliriz sorusuna cevap olarak, depolama ve düzen ihtiyacına yönelik çözüm önerilerini anlattı. 

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konutta tablo kararıyor: Satılık ve kiralık ev fiyatları durgunlukta bile artıyor!

Ev alacak milyonlarca kişi konut fiyatlarının nasıl seyredeceğini merak ediyor. Ekonomimcom köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde piyasayı değerlendirdi. Peki satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak?

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!

Beko, kasım ayına özel küçük ev aletlerinde kampanya başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada TM 5046 CR Floral Tost Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...

Üniversite öğrencilerine kiralardan sonra bir kötü haber daha! Ev eşyalarına yüzde 100’ün üzerinde zam geldi!

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala barınma problemini çözmek isteyen öğrenciler kiralık konut ve yurt arayışlarını hızlandırdı. Yurt fiyatlarındaki zamlar nedeniyle ortak ev kiralayan öğrencileri kiralardaki artışın yanı sıra bir de ev döşeme maliyetindeki artış da vurdu.

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Çeyizde olması gereken elektrikli eşyalar nelerdir? Çeyize elektronik ne alınır?

Çeyizde olması gereken bazı eşyalar vardır. Bunlardan en önemlisi de elektronik eşyalardır. Kız tarafının alması gereken elektronik eşyalar genel olarak küçük ev aletleri olmaktadır. Peki çeyizin olmazsa olmazı elektronik eşyalar nelerdir?

Homend küçük ev aletlerinde yüzde 45'e varan indirim! Sakın kaçırmayın! 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfaktaki iş yükünü hafifleten ve kullanıcılarına büyük pratiklik sağlayan Homend küçük ev aletlerinde Ramazan fırsatı devam ediyor. Peki, sepette yüzde 45'e varan indirim hangi ürünlerde geçerli? Homend kıyma makinesi indirime girdi mi?

Kenwood küçük ev aletlerinde 900 TL indirim! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Bütçe dostu Kenwood küçük ev aletlerinde 900 TL'ye varan indirim fırsatı! Peki Kenwood küçük ev aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine en ucuzu A101’de! A101 3 Kasım fiyat listesi

A101 marketler zinciri beyaz eşyadan küçük ev aletlerini taksit seçenekleri ve ürün çeşitliliğiyle hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturuyor. Peki, bu hafta hangi ürünler A101 geliyor? A101 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Beyaz eşyada en büyük indirim bu adreslerde! 17 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sonbahar indirimleriyle en çok fiyatı düşen ev eşyalarına baktık. İşte fiyatları ve indirimli adresleri...

En ucuz beyaz eşyalar en ucuz fiyata burada! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Son 1 ayın en uygun fiyatlı beyaz eşyalarını en ucuza nerede bulabileceğizi topladık. Beyaz eşyaların en ucuz fiyatları şöyle...

Küçük ev eşyaları Haberi

Küçük ev eşyaları

Mekan ve fonksiyonların planlanmasında çekmece ve dolap yerleşimlerinin yanı sıra, mobilyalarda katlanabilir ve dönüştürebilir tasarımlar ön plana çıkıyor.

Gerçekleştirdiği her konut projesinde estetik tasarım anlayışını, işlevsel çözümler ile beraber sunup emekanın daha verimli kullanılmasına imkan sağlayan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, değişen ve gelişen şehir hayatının bir sonucu olarak küçülen evler mekan ve fonksiyonların planlanmasında dikkat edilmesi gereken püf noktalar ile depolama ve düzen ihtiyacına yönelik çözüm önerilerini açıkladı.

Mekanın planlanmasında daha verimli bir kullanım için, daha az yer kaplayan, iç içe çözümler sunan ürünlerin kullanılması gerektiğini söyleyen Tahmaz, şunları söyledi: ''Depolama ve düzen ihtiyacına yönelik olarak akla ilk gelen alternatiflerden birisi, mobilyaların üzerine ilave çekmece ve dolap yerleşimiyle kişiye daha ferah ve aydınlık bir ortam sunmak. Koridorların kör...