29 / 03 / 2024

Küçük Sanayi sitesi araklı

Küçük Sanayi sitesi araklı

Araklı’da 60 yıldır kangren haline gelen sanayi esnafını Küçük Sanayi sitesine kavuşturma işlemi TOKİ ile gerçek oluyor. Türkiye de TOKİ tarafından yapılacak olan 2. sanayi sitesi için ön talep almaya başladı.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

Hatay'da küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek! İhalesi 18 Ağustos'ta!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Küçük Sanayi sitesi araklı Haberi

Küçük Sanayi sitesi araklı

Türkiye de TOKİ tarafından yapılacak olan 2. sanayi sitesi için ön talep almaya başladı. Araklı belediye başkanı Recep Çebi TOKİ ve Araklı belediyesi tarafından yürütülen Araklı küçük sanayi sitesi projesinde değişik metrekarelerde 216 adet işyerinin sanayi esnafına verilmesi için belediye tarafından ön talep alınmaya başlandı.


TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan işyerleri için Araklı küçük sanayi sitesi kooperatifi üyelerini bilgilendirmeye başladı. Araklı Yolgören mahallesi sınırları içerisinde olan toplam 60 dönüm arazide TOKİ tarafından çeşitli büyüklükte olan işyerlerinden 216 adet satışa sunulacak.


8 Ayda Tamamlanacak


Araklı Belediye Meclis salonunda Küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Yaşar Çebi ve üyelerle bir araya gelen Araklı belediye başkanı Recep Çebi ve belediye meclis üyeleri yıllardır Araklı’da bina altlarında faaliyet gösteren sanayi esnafını en kısa zamanda yeni işyerlerine kavuşturmak...