23 / 04 / 2024

Küçükbay Grubu 2015 hedefleri

Küçükbay Grubu 2015 hedefleri

Türkiye’nin dünya pazarlarındaki en başarılı yağ markalarından Orkide ve Ekiz’in bağlı olduğu Küçükbay Grup, artan ihracat ve ciro oranlarıyla 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30’luk büyüme sağladı. Firma inşaat sektörüne giriyor...

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

İngiltere’de konut fiyatları artış hızı en düşük seviyeye geriledi!

İngiltere’de konut fiyatlarının artış hızı bu yılın ocak ayında son 14 ayın en düşük seviyesine geriledi.2015 yılının kasım ayından bu yana en düşük seviyeye gerileyen fiyat artış hızı, geçen yıl yüzde 0,8 seviyesindeydi.

Kırşehir'de 2016'da 4 bin 169 konut satıldı!

Kırşehir'de sürekli iş yapamamaktan şikayet eden müteahhit ve emlakçıların yaşadığı sıkıntı verilerle de ortaya konuldu. 2016 yılı Aralık ayında, 2015 yılına göre konut satışları artış gösterdi.

Bilecik'te Aralık ayında 407 konut satıldı!

Bilecik'te genelinde konut satışları 2016 Aralık ayında, 2015 Aralık ayına göre yüzde 5,4 oranında azalarak 407 adet oldu.

İngiltere'de konut fiyatları yıllık bazda yüzde 6 yükseldi!

İngiliz Lloyds Bankacılık Grubu’nun iştiraki The Halifax’ın konut endeksine göre, ülkede konut fiyatları bu yılın kasım ayına kadarki 3 aylık dönemde 2015'in aynı dönemine kıyasla yüzde 6 arttı.

Küçükbay Grubu’nun İzmir'deki arazisi mecliste konu oldu!

CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, Sahibi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklu bulunan bir firmaya İzmir'de bir fabrika arazisi için 2014 yılı Nisan ayında imar izni verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Ahmet Küçükbay tekrar gözaltına alındı!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Orkide Yağları`nın sahibi iş adamı Ahmet Küçükbay tekrar gözaltına alındı.

İzmir'de gözaltına alınan işadamları adliyeye sevk edildi!

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 17 iş adamı ile bir gazeteci adliyeye sevk edildi.

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Küçükbay Grubu 2015 hedefleri Haberi

Küçükbay Grubu 2015 hedefleri

Türkiye’nin dünya pazarlarındaki en başarılı yağ markalarından Orkide ve Ekiz’in bağlı olduğu Küçükbay Grup, artan ihracat ve ciro oranlarıyla 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30’luk büyüme sağladı.

Yağ ve plastik sanayiinden, eğitime, medyadan inşaat sektörüne kadar birçok alanda gösterdiği faaliyetlerle ülke ekonomisine yaptığı katkıyı her geçen gün artıran Küçükbay Grup, 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30 büyüdü. Küçükbay Grup, yeni yatırmlarına paralel yükselen üretim ve ihracat hacmiyle konsolide bazda yaklaşık 1 milyar dolar ciro sağladı. Sürdürülebilir büyüme hedeflerinde her geçen gün çıtasını yükselten kuruluş, yıl sonu için öngördüğü rakamları yakaladı.

2015 için yüzde 35’i aşan büyüme hedeflerine ulaşmayı planladıklarını belirten Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Hem ülke hem de kuruluş olarak önümüz açık, hedeflerimiz büyük”...