20 / 04 / 2024

Küçükbay Grubu proje

Küçükbay Grubu proje

Türkiye’nin dünya pazarlarındaki en başarılı yağ markalarından Orkide ve Ekiz’in bağlı olduğu Küçükbay Grup, artan ihracat ve ciro oranlarıyla 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30’luk büyüme sağladı. Firma inşaat sektörüne giriyor...

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Atakan Koçak ve Fırat Geylani ortaklığında kuruldu.

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Dilek Şimşek tarafından kuruldu.

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi Beykoz'da Osman Turgut Yegen ve Nazım Tuğrul Yegen ortaklığında kuruldu.

Matris Mimarlık Mühendislik Proje Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matris Mimarlık Mühendislik Proje Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Öykü Okuyucu tarafından kuruldu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Taşdemir tarafından kuruldu.

Küçükbay Grubu proje Haberi

Küçükbay Grubu proje

Türkiye’nin dünya pazarlarındaki en başarılı yağ markalarından Orkide ve Ekiz’in bağlı olduğu Küçükbay Grup, artan ihracat ve ciro oranlarıyla 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30’luk büyüme sağladı.

Yağ ve plastik sanayiinden, eğitime, medyadan inşaat sektörüne kadar birçok alanda gösterdiği faaliyetlerle ülke ekonomisine yaptığı katkıyı her geçen gün artıran Küçükbay Grup, 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30 büyüdü. Küçükbay Grup, yeni yatırmlarına paralel yükselen üretim ve ihracat hacmiyle konsolide bazda yaklaşık 1 milyar dolar ciro sağladı. Sürdürülebilir büyüme hedeflerinde her geçen gün çıtasını yükselten kuruluş, yıl sonu için öngördüğü rakamları yakaladı.

2015 için yüzde 35’i aşan büyüme hedeflerine ulaşmayı planladıklarını belirten Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Hem ülke hem de kuruluş olarak önümüz açık, hedeflerimiz büyük”...