23 / 04 / 2024

küçükçekmece halkalı satılık arsa

küçükçekmece halkalı satılık arsa

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan konut+ticaret imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Özelleştirme İdaresi Halkalı'da ve Silivri'de arsa satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Silivri Pirimehmetpaşa ve Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Sağlık Bakanlığı'na tahsisli üç arsayı özelleştirme programı kapsamına aldı. 10 ilde 16 gayrimenkule ilişkin satışa verilen onay bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Büyükçekmece'de icradan 13.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Büyükçekmece 4. Satış Memurluğu, ilçedeki 4 arsayı satışa çıkardı. 5 Eylül'de ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 423 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Atakent Tema İstanbul satılık!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. Atakent Tema İstanbul satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Küçükçekmece'de 3,5 milyon TL'ye satılık taşınmazlar!

İstanbul Küçükçekmece'de Avcılar ve Sefaköy'de yer alan taşınmazlar toplam 3 milyon 500 TL bedelle satılıyor. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından satışa çıkan taşınmazların 1. satış günü 29 Ağustos 2017 tarihi olarak belirtiliyor.

Blue Lake Küçükçekmece satılık evler!

Blue Lake Küçükçekmece satılık evlerin fiyatları 179 bin dolardan başlayarak değişiyor. Blue Lake projesinde 788 konut ve 22 dükkan yer alıyor...

küçükçekmece halkalı satılık arsa Haberi

küçükçekmece halkalı satılık arsa

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Küçükçekmece İlçesi'ne bağlı Halkalı İstasyon Mahallesi'nde yer alan 14 bin 907,70 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. Konut+ticaret imarlı arsa için topllam muhammen bedel 62 milyon 612 bin 640 lira olarak belirlenmiş olup, kapalı teklif usulü ile satılacak.  

Arsanın satış ihalesi 13 Aralık 2018 tarihinde saat 10:00'da Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda yapılacak olup, istekliler 2886 Sayılı Yasanın 37. maddesine göre hazırlayacakları teklif mektuplarını usulüne uygun olarak ihale günü ve saatine kadar Belediye Encimeni adına Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

İhaleye iştirak etmek isteyenlerin,

1- Başvuru dilekçesi,
2- Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi,
3- Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.
4- Geçici Teminat makbuzu...