24 / 04 / 2024

Küçükçekmece sahil konutları

Küçükçekmece sahil konutları

Olası bir deprem durumunda en riskli bölgelerden biri olan Küçükçekmece Gölü kenarındaki dolgu araziye imar izni verildiği ve projeye çok kısa bir zaman içerisinde başlanacağı açıklandı.

Küçükçekmece sahilindeki bina bölgeye 2 bin ek nüfus getirecek!

İSTANBUL Küçükçekmece sahile yükseklikleri 40 metreyi bulan 15 katlı 10 bina inşa edilecek. Projeyle sahile 2 binden fazla ek nüfus gelecek. Proje, 38 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı!

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı kapsamında konutlar için en az yüzde 20 peşinat veriliyor. Tapuları hemen teslim edilen Bizimevler Güzelce projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Bizim Mahalle Konutları Küçükçekmece Projesi!

Bizim Mahalle Konutları İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam altı etaptan oluşuyor....

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Küçükçekmece Bizim Mahalle Konutları ne zaman başlıyor?

Küçükçekmece Bizim Mahalle Konutları'nın ilk iki etabının ihalesi 26 Eylül ve 28 Eylül'de gerçekleştirilecek...

Büyükçekmece Avenue İstanbul Konutları Projesi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul Konutları projesinde 436 konut ve AVM alanı bulunuyor. Avenue İstanbul'da teslimler 2019 yılında yapılıyor...

Küçükçekmece Port Royal Babacan fiyatları!

Babacan Port Royal Konutları İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de Babacan Holding tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Küçükçekmece sahil konutları Haberi

Küçükçekmece sahil konutları

Günlerdir istanbulluların dikkatini çeken Kiiçükçekmece Gölü kenarındaki gizemli yapının sırrı kısa zamanda ortaya çıktı. Olası bir deprem durumunda en riskli bölgelerden biri olan Kiiçükçekmece Gölü kenarındaki dolgu araziye imar izni verildiği ve projeye çok kısa bir zaman içerisinde başlanacağı açıklandı. 


İstanbul Kiiçükçekmece Gölü kenarında yapılması planlanan 40'ar metrelik 10 binanın tanıtımı amacıyla kurulan kırmızı renkteki yapılar yeni bir "proje" krizi yarattı. 


Belediye yetkilileri kurulan yapıların bir süre sonra söküleceği ve sonrasında yeni binaların yapımının başlanacağını belirtti. 

'MÜHENDİSLİK DEVRE DIŞI' Gölün hemen yanındaki dolgu araziye kentsel dönüşüm projesi kapsamında imar izni verildi. 


TMMOB'a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe Küçiikçckmece Gölü kenarında başlanacak yeni projeyle ilgili Aydınlık'a konuştu. Kentleşmenin nasıl olacağının değil istenilen yapının yaptırılmasının söz konusu olduğunu söyleyen Gökçe, "Bilim...