28 / 03 / 2024

küçükçekmece satılık gayrimenkul

küçükçekmece satılık gayrimenkul

Küçükçekmece 2. İcra Dairesi Küçükçekmece'de yer alan imalathaneyi 12 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Küçükçekmece'de icradan satılık 131 gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Gültepe Mahallesi'nde yer alan 131 gayrimenkulü satıyor...

Başakşehir'de 55 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 583 ada 7 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 54 milyon 929 bin 190 TL'ye satıyor...

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Satılıkfil Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Zonguldak'ta 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak Gökçebey Milli Emlak, Zonguldak ilinde yer alan 3 gayrimenkulü 9 milyon 235 bin 171 TL'ye satılıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Küçükçekmece'de 79.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 79 milyon 720 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

küçükçekmece satılık gayrimenkul Haberi

küçükçekmece satılık gayrimenkul

Küçükçekmece 2. İcra Dairesi Küçükçekmece'de yer alan imalathaneyi satışa çıkardı. İmalathanin satış bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

T.C.
KÜÇÜKÇEKMECE 2. İCRA DAİRESİ

2018/3530 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Küçükçekmece İlçe, - Ada, 9345 Parsel, SAFRA Mahalle/Köy, TAPU KAYDI: Dosyasında bulunan 17.06.2021 tarihli tapu kayıt örneğine göre Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi, Halkalı Yolu Mevkiinde bulunan 9345 parsel sayılı 1.500,00m2 miktarlı İMALATHANE vasıflı taşınmazın tamamının borçlu şirket adına kayıtlı olduğu, kaydında dosya haczi ile çeşitli takyidatlar mevcut olduğu bildirilmiştir.
İMAR DURUMU: Küçükçekmece Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 25.12.2019 tarih, 93811 sayılı imar durum belgesine söz konusu taşınmazın Meri 1/5000 ölçekli imar planına göre...