25 / 04 / 2024

küçükçekmece yatırımları

küçükçekmece yatırımları

İstanbul Küçükçekmece’de AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk” dedi. Karadeniz ilçedeki raylı sistem projelerini de anlattı...

Küçükçekmece'nin çehresini değiştirecek projeler yükseliyor!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projelerimiz hız kesmeden devam ediyor” diyerek açıklamalarda bulundu. 

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'deki projeleri anlattı!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni projeler için çalışmalar yapılıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Küçükçekmece'ye dev yatırım!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz projelerin startını, İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve muhtarlar ile birlikte düğmeye basarak verdi.

Küçükçekmece’ye vizyon katacak projelerin temeli atıldı!

Küçükçekmece’de zeminaltı otoparkı ve pazar yeri çevre düzenlemesinin temelini atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, planladıkları 3 ayrı metro hattının ilçenin trafik sorununu kökünden çözeceğini söyledi.

Danimarka teknik heyeti Küçükçekmece'deki yatırımları inceledi!

Danimarka Moe Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi'nin fikir alışverişi sağlamak, işhayatina katkıda bulunmak ve yerel deneyimleri yerinde incelemek amacıyla düzenlediği iş gezisi kapsamında 75 firma personeli Küçükçekmece'deki yatırımları inceledi...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

küçükçekmece yatırımları Haberi

küçükçekmece yatırımları

2014 yılından bu yana görev yaptığı ilçe için yeniden aday gösterilen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri Yeni Şafak gazetesine anlattı. Karadeniz, “Göreve geldiğimiz dönemden itibaren ilçemizde 5 yılda dev proje ve yatırımlara imza attık. Sosyal belediyecilik alanında da pek çok önemli hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunduk” dedi. Karadeniz, “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk. Gönül Belediyeciliği 'güven' ile başlar diyerek, hemşerilerimizle kurduğumuz iletişimde ‘Söz verdiyse yapar’ kanaatine sahip olmak en büyük zenginliğimiz oldu. Elimden geldiğince Küçükçekmeceli vatandaşların düğünlerine ve cenazelerine gitmeye, onların yanında olmaya çalışıyorum” dedi.

HER MAHALLEYE BİR SEMT KONAĞI

Temel Karadeniz, “Vatandaşlarımız, belediyeye gelmeden işlerini halledebilsinler diye, semt konaklarımız vasıtasıyla ayaklarına gidiyoruz. Yeni dönemde semt konaklarımızın sayısını artıracağız. İlk dönemimizde 2...