26 / 04 / 2024

küçükçekmecedeki camiler

küçükçekmecedeki camiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti.

Küçükçekmece Sultan Murat'a yeni cami inşa ediliyor!

Sultan Murat Mahallesi’nde İBB Meclisi İkinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ tarafından yapımı üstlenilen caminin temel atma törenine, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı! Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı... Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

Kayseri'de yıkılan ve yeri değiştirilen camiler TBMM gündeminde!

Son 18 yılda Türkiye genelinde ve Kayseri özelinde yıkılan ve yeri değiştirilen camiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Bosna Savaşı'nda hasar gören camiler küllerinden doğuyor!

Bosna'daki savaşta yıkılan camiler camiler, başta Türkiye olmak üzere Suudi Arabistan, Malezya, Endonezya ve İran gibi ülkelerin de verdiği destekle küllerinden doğuyor.

Bakanlık camilere standart getiriyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı camilere standart getiriyor. Yeni camiler, kadınlar, çocuklar, gençler, yaşlılar ve engellilere hitap edecek, sosyal ve kültürel ihtiyaçları karşılayabilecek.

Gazze'de yıkılan camiler onarılacak!

Türkiye Diyanet Vakfı, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son saldırılarda yıkılan 9 caminin imarını tamamladı.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Karadeniz'in kök boyalarla süslü camileri dikkatleri çekiyor!

Doğu Karadeniz'de yöresel mimariye uygun olarak yaklaşık 2 asır önce inşa edilen camiler, mimari yapısı ve kök boyalarla yapılan süslemeleriyle ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Ordu'daki ahşap camiler gün yüzüne çıkıyor!

Tarihi mekan ve yapıların korunarak gelecek nesillere aktarılması konusunda önemli çalışmalar yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Bölgesi’nde bir ilke daha imza atıyor.

Cizre ve Silopi’de yıkılan camiler imar ediliyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV), Cizre ve Silopi’de kullanılmaz hale gelen 57 caminin tamir ve tadilatı yapılıyor. Camiler tamir ve tadilat çalışmalarının ardından yeniden ibadete açılacak.

Körfez’de camiler yeni çehrelerine kavuşuyor!

Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.

Nazilli'de cami ve sağlık ocağı onarım çalışmaları tamamlandı!

Rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Bozyurt Mahallesi’ndeki cami ile sağlık ocağının bakım ve tadilat çalışmalarını tamamladı.

küçükçekmecedeki camiler Haberi

küçükçekmecedeki camiler


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Cuma namazınıda camide kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti.






AA




Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethiye Hasan Gümüşdağ Camii'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.


Fethiye Hasan Gümüşdağ Camii'nin açılışında vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan,konuşmasına birlik ve beraberlik mesajlarıyla başladı. 


İşte o konuşmadan satır başları


Dün körfeze bir gerdanlık daha yerleştirdik. Bu Osmangazi Köprüsü şuanda 4 numara. 26 Ağustos'ta Yavuz Sultan Selim köprüsünü açacağız. O da dünyada bir numara olacak. Her geçen gün daha ileriye gidiyoruz daha da ileriye gideceğiz. Bu lafla olmaz, üreterek olur, yatırımlarla olur.Hatırlayın 20 yıl önce şu Küçükçekmece neydi. Şimdi nereden nereye geldi. İnşallah metromuz da gelecek. Yol ve su medeniyettir.




Milliyet





Bu haber Akit...