19 / 04 / 2024

kula cephe yenileme çalışmaları

kula cephe yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Renda Köşkü'ndeki tadilat devlet sırrı oldu!

Başkent Ankara'da yer alan Renda Köşkünde yürütülen dış cephe yenileme ve inşaat faaliyetleri,“Devlet Sırrı’’ oldu.

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe iyileştirme çalışmalarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez tarihi Urfa sokaklarına yeniden hayat veriyor.

Şanlıurfa Haleplibahçe'de cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapıları tarihi mimari dokuya uygun hale getiriyor.

Altınordu'daki cephe yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

Ordu ilinin değişimi ve dönüşümüne yönelik projeleri tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ilk etabını tamamladı

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'ün altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

kula cephe yenileme çalışmaları Haberi

kula cephe yenileme çalışmaları


Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından il genelinde kentin ihtiyaçları noktasındaki projeleri bir bir gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürütülen dış cephe boyama çalışmalarına Kula’da devam etti. Yürütülen çalışmalarla Gökçeören, Söğütdere, yazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde boyama yapıldı. Mahallelerde evleri beyaza boyayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca evlerin kapı ve pencerelerinde de boyama çalışması yaparak mahallelerin güzel bir görünüme kavuşması sağlandı. Öte yandan evlerin boyanmasının ardından mahallelerde bulunan camilerin de boyanması için çalışma başlatıldı. Kula’ya bağlı Şeremet Mahallesi’nde de dış cephe boyama çalışmalarının başladığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi’nce il genelinde yürütülen boyama çalışmalarının mahallelerin gelmesinin sevindirici olduğunu belirten mahalle sakinleri de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.



Manisa Büyükşehir...